Skip to main content

Sådan hjælper Egencia Analytics Studio rejseansvarlige

1 min
Posted: 15 March 2019
Analytics-Studio-main-image1.jpg

På overfladen kan erhvervsrejser virke ukomplicerede: En medarbejder rejser til en bestemt destination. Virksomheden betaler for rejsen. Det virker ligetil, men det er det ikke.

Store internationale virksomheder sender tusindvis af medarbejdere på farten døgnet rundt, og det involverer store mængder komplekse data at holde styr på, hvem der har reserveret deres rejse på forhånd, og hvem der reserverer via virksomhedens erhvervsrejsebureau.

Det er ikke alle virksomheder, der råder over en specialist, som kan fortolke disse data, og rejseansvarlige har måske ikke de nødvendige færdigheder til at bearbejde tallene. Det kan være en udfordring, for hvis du som rejseansvarlig ikke kan levere rapporter med letforståelig datavisualisering, får du svært ved at svare på spørgsmål til rejseudgifter, overholdelse af rejsepolitikken m.m.

Egencia Analytics Studio er løsningen. Denne brugervenlige platform er udviklet med tanke på den rejseansvarlige og det daglige rapporteringsbehov. Med Analytics Studio har du mulighed for at udforske data visuelt, få ny indsigt og finde nye muligheder for besparelser. Du kan for eksempel holde øje med tendenser over tid for at optimere udgifter på tværs af rejsetyper som fly, hotel, tog og bil.

Udfyld formularen for at læse blogindlægget og finde ud af, hvordan Analytics Studio kan hjælpe jeres virksomhed.

Se præsentationen herunder for at få en trinvis vejledning til, hvor nemt det er at oprette datavisualiseringsrapporter med Egencia Analytics Studio.

Was this content helpful?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.