Skip to main content

Coronavirussen Og Jeres Erhvervsrejseløsning

Coronavirus And Your Business Travel Program
Coronavirus And Your Business Travel Program

Coronavirus (COVID-19): Optimer jeres rejseløsning

Stressfri erhvervsrejser med Egencia

Trods konstant skiftende omstændigheder og krav gør Egencias platform det nemt at holde styr på reglerne inden og efter rejsen for både rejseansvarlige og rejsende. Trods konstant skiftende omstændigheder og krav gør Egencias platform det nemt at holde styr på reglerne inden og efter rejsen for både rejseansvarlige og rejsende.

Beskyt rejsende, og få overblik over rejseudgifter

I takt med at COVID-19-pandemien fortsætter, bliver virksomheder som jeres dagligt betydeligt påvirket. Det er vigtigt at have en plan, der fremtidssikrer jeres virksomhed og genvinder nogle af de tab, krisen har forårsaget, når denne aftager. Som et led i strategien er det essentielt, at erhvervsrejser er en del af denne plan.  

Hos Egencia står vi klar til hjælpe med at holde styr på rejseudgifter samtidig med, at risiciene hos de rejsende formindskes både nu og efter krisen.

Travel Management Coronavirus
Savings Checklist

Den ultimative tjekliste til at holde styr på omkostninger og opnå besparelser

Find ud af, hvordan du holder styr på omkostninger, sparer penge og strækker budgettet med vores tjekliste til besparelser på erhvervsrejser. Administrer budgettet til erhvervsrejser, og kom tilbage på rette kurs efter COVID-19 samt få adgang til data om alt fra hotelværelser og flypriser til politikker og overholdelse af rejsepolitikken.

Se tjeklisten til besparelser

I bør ikke vente: Implementering af sikkerhedsforpligtelse for jeres rejsende

Spørg jer selv:

  • Vil I være i stand til at finde alle jeres rejsende i realtid lige nu?
  • Kan I nemt udsende vigtige opdateringer om coronavirus til rejsende på farten?
  • Kan I med det samme opdatere jeres rejsepolitik for at sikre, at de rejsende ikke kan reservere en erhvervsrejse til en destination med høj risiko for coronavirus?

Hvis I svarede nej til et af disse spørgsmål, kan vores sikkerhedstjekliste til erhvervsrejser hjælpe jer med at identificere måder, hvorpå I bedre kan tage hånd om jeres rejsende.

Act now: Implement duty of care for your travellers
Encourage business recovery with business travel savings

Støt virksomhedens fremgang med besparelser på erhvervsrejser

Vi har taget fat i en håndfuld af branchens eksperter og spurgt, hvorfor at opnå besparelser på erhvervsrejser gennem en rejseløsning er så vigtigt. Hør, hvad de har at sige om, hvad erhvervsrejser betyder for dem, og hvor højt de vægter besparelser og vækst, når det kommer til deres rejseløsning.

Egencias sporing af rejsende giver NTT Singapore ro i sindet

"Udover overholdelse og besparelser giver platformen NTTS vigtige oplysninger i nødsituationer. Tidligere har vi haft problemer med at holde styr på vores rejsende." – NTT Singapore.

Easy to use for travel managers and travellers on the move

Let at bruge for rejseansvarlige og rejsende på farten

Det er vigtigt for os at kunne hjælpe jer og jeres rejsende under coronaviruspandemien. Rejsende synes, at vores app og online platform er nemme at bruge. Derfor kommer de til os, når de har brug for at blive opdateret om de nyeste rejseoplysninger, samt for at reservere eller afbestille rejser.

Tag ikke bare vores ord for det – få mere at vide om vores app.

Hurtig implementering af jeres erhvervsrejseløsning

Med så stor usikkerhed omkring coronaviruspandemien er det vigtigt at være forberedt for at kunne opretholde en vis stabilitet. Hos Egencia kan vi få jer op at køre på en lille uge, alt afhængigt af hvor veludviklet jeres erhvervsrejseløsning er.  Vores globale implementeringsteam, Account Managers og 3.000 dygtige rejsekonsulenter verden over står klar til at hjælpe jer med at implementere jeres rejseløsning og tage hånd om jeres rejsende, uanset hvor de befinder sig.

Find ud af, hvad vores kunder siger om os.

Set up your travel management programme quickly

See how our travel management solution can help you today.