Skip to main content

Sådan kontakter du Egencias support og kundeservice

Hvordan kan vi hjælpe dig?

For at vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt, bedes du venligst logge på, så du kan finde de kontaktoplysninger, der gælder for din virksomhed. Du kan også kontakte os direkte via appen eller sende os en e-mail hereher.

Er det første gang, du logger på Egencia, skal du gå til loginsiden, indtaste din arbejds-e-mailadresse og dernæst klikke på "Har du glemt dit brugernavn og/eller din adgangskode?". Herefter modtager du en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode. Hvis din virksomhed anvender single sign-on, hvor der ikke bruges en adgangskode til at få adgang til Egencia, bedes du venligst kontakte jeres rejseansvarlige for at få det rette link.

Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode? Intet problem – gå til loginsiden, indtast din arbejds-e-mailadresse, og klik på "Har du glemt dit brugernavn og/eller din adgangskode?". Herefter modtager du en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

For at vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt bedes du venligst logge på, så du kan finde de kontaktoplysninger, der gælder for din virksomhed. Du kan også kontakte os direkte via appen.

I Egencias ressourcecenter kan du se, hvordan du reserverer en rejse online på en computer eller mobilenhed, så du kan få mest muligt ud af Egencias løsninger.

Lad os sætte dig i forbindelse med en af vores eksperter, så vi sammen kan finde ud af, om Egencia er den rette løsning for jeres virksomhed. Udfyld venligst denne formular, så kontakter vi dig inden for en til to arbejdsdage.

Du kan kontakte vores presseafdeling ved at sende en e-mail til EgenciaPublicRelations@expedia.com. Ønsker du at læse vores seneste pressemeddelelser, kan du besøge vores ressourceside med pressemeddelelser.

How can we help

Fandt du ikke det, du søgte?

Hvis din virksomhed bruger Egencia, og du ønsker at kontakte Egencias support, men ikke kan logge på, kan du klikke her for at gå til vores hjælpecenter.