Skip to main content

Manuel Brachet, Vice President, MNCG

Manuel Brachet Headshot
Manuel Brachet Headshot

Manuel Brachet

Vice President, MNCG

Manuel Brachet står i spidsen for Egencias multinationale og globale kundeforretning på verdensplan og har ansvar for erhvervelse af nye kunder samt administration og fornyelse af kundeforhold. I denne rolle har Manuel også ansvaret for Egencias konsulenttjenester og netværket af Global Alliance-samarbejdspartnere.  

Manuel sluttede sig til Egencia i 2018 som VP Commercial for EMEA-regionen. Inden han kom til Egencia, arbejdede han syv år inden for vedvarende energi, hvor han fremmede brugen af solenergi til erhverv og private som Vice President i EMEA- og APAC-regionerne for SunPower Corporation.  

Inden da arbejdede Manuel med SaaS og telekommunikation i Silicon Valley i over 10 år. Han havde adskillige lederstillinger inden for kundesucces og strategi for at fremme konventionel brug af dengang revolutionerende teknologier som ADSL, IP-telefoni og mobile virtuelle netværk. 

Manuel har en MBA fra University of California i Berkeley og en bachelorgrad i økonomi og matematik fra Queen's University. 

Læs mere om Egencias ledelse → 

Brænder du for rejser og teknologi?

Se vores jobopslag, og bliv en del af Egencia i dag.