Skip to main content

Sådan bruger I data om erhvervsrejsetendenser

2 min
Posted: 05 April 2021Updated: 05 April 2021
Corporate Travel During a Pandemic

Råder I over de nødvendige oplysninger til at træffe strategiske beslutninger om jeres erhvervsrejseløsning på baggrund af de aktuelle globale forhold? Reserverer jeres konkurrenter erhvervsrejser allerede? Ved I, hvor de rejser hen i 2021 og fremover?

Erhvervsrejser er en strategisk del af forretningsverdenen, men dette er en usædvanlig tid for rejsebranchen. Under genoptagelsen af erhvervsrejser er det vigtigt at forstå, hvad der sker i jeres branche og i de verdensdele, hvor I har planer om at rejse hen. Forholdene verden over er fortsat i stadig forandring på grund af pandemien med både vaccinefremskridt og stigninger i antallet af coronatilfælde og deraf følgende rejserestriktioner i nogle lande. Egencias oversigt over tendenser inden for erhvervsrejser giver et værdifuldt indblik i, hvad der sker i forskellige verdensdele og brancher, som kan hjælpe rejseansvarlige med at finde mening i erhvervsrejselandskabet, efterhånden som det udvikler sig.

Vores effektive teknologiske platform giver os mulighed for at samle detaljerede data om erhvervsrejsendes reservationer verden over. Ved hjælp af en visuel analyseplatform har Egencia udviklet en oversigt, der følger med i globale erhvervsrejsetendenser. Rejseansvarlige kan få indblik i den aktuelle situation inden for erhvervsrejser for at træffe velinformerede beslutninger om rejseudgifter og sikkerhedsforpligtelse.

Se dette webinar for at finde ud af, hvordan I får mest muligt ud af oversigten over tendenser inden for erhvervsrejser. Hovedpunkterne omfatter:

  • Hvad er oversigten, og hvordan kan den understøtte jeres rejseplaner?
  • Hvilke lande oplever en stigning i antallet af erhvervsrejser?
  • Hvordan ved I, om jeres konkurrenter allerede rejser, eller om de er i gang med planlægningen?
  • Hvor rejser virksomhederne hen, og hvornår reserverer de hvert enkelt produkt?

Oplægsholder

Spencer Jaffy, Senior Analytics Manager, Egencia

Indsend dine oplysninger, og se nu