Skip to main content

Rejseansvarliges Skiftende Rolle Webinarer

Rejseansvarliges skiftende rolle

1 min
Posted: 14 September 2021
Changing role of travel manager

De erhvervsrejseansvarliges rolle har længe været under virksomhedernes lup, men ansvarsområdet har udviklet sig eksponentielt inden for det seneste år. Udover arbejdet med de almindelige behov hos de rejsende, virksomhedsomkostninger og besparelsesstatistikker har rejseansvarlige også skullet opprioritere sikkerhedsforpligtelse, sikkerhed og trivsel.

Rejseansvarlige har i det seneste år arbejdet tættere end nogensinde før med den øverste ledelse, risikostyring, juridisk afdeling, HR, økonomi og indkøb, myndighedsrelationer og andre vigtige interessenter for at definere "nødvendige rejser" med henblik på at sikre resultater for virksomheden, skabe nye regler for rejser og finde ud af, hvordan virksomheden kan udvikle sig uden rejser.

Det får du ud af webinaret

Du kan opleve en samtale mellem Michele Shry fra Petco, Jennifer Zimmerman fra ManpowerGroup og Will Tate fra GoldSpring Consulting om:

  • De vigtigste elementer i rollen som rejseansvarlig i dag
  • Færdigheder, som dygtige rejseansvarlige skal tilegne sig, efterhånden som rejser genoptages
  • Hvordan rejsepolitikker og leverandørsamarbejder har ændret sig
  • Vigtige succesfaktorer, som rejseansvarlige bør holde øje med for at bevise deres værdi over for virksomheden

Deltag i dette webinar på en time, der er blevet til i samarbejde med BTN Group, for at blive klogere på de vigtigste konklusioner i en undersøgelse udført af Egencia tidligere i år.

Var denne side nyttig?
1

Indtast dine oplysninger for at se nu