Skip to main content

Genoptagelse af rejser og definition af tilladte rejser i 2021

Genoptag tilladte rejser for erhvervsrejsende

2 min
Posted: 19 April 2021
Business Travel Return

Siden Verdenssundhedsorganisationen (WHO) sidste år erklærede COVID-19 for en pandemi, har erhvervsrejsebranchen og erhvervsrejseløsninger gennemgået store forandringer.

Efterhånden som flere og flere bliver vaccineret, er der dog håb forude og voksende optimisme i forhold til at øge antallet af erhvervsrejser. Rejseansvarlige kan nu indlede de sidste forberedelser, inden virksomheden begynder at rejse igen.

Nye udfordringer

Flyrejser, hotelophold og billeje har ændret sig meget, så rejseansvarlige står over for nye forhindringer, når de skal lægge budgetter, oprette erhvervsrejsepolitikker og forberede virksomhedens erhvervsrejsende på at komme tilbage på farten. Rejseansvarlige skal nu vurdere, hvornår og hvor de vil begynde at arrangere møder ansigt til ansigt.

Én mulighed er at fokusere på værdien af erhvervsrejser i forhold til den overordnede forretningsstrategi. Rejseansvarlige bør også tage en samtale med virksomhedens ledelse, erhvervsrejsende og leverandører nu for at lægge både kortsigtede og langsigtede planer for erhvervsrejser.

Festive Road har udarbejdet dokumentet "Permissible Travel Framework" til at vurdere en virksomheds overordnede parathed til at rejse baseret på virksomheden, de individuelle medarbejdere og myndighedernes anvisninger.

Deltag i webinaret

Dette webinar giver vigtige tips til rejseansvarlige, når de skal tale med ledelsen om, hvilke typer fysiske møder der bidrager med størst værdi til virksomheden. Webinaret kommer også ind på, hvordan erhvervsrejseansvarlige kan definere tilladte rejser i virksomheden.

Derudover handler det om:

  • Hvordan I definerer og identificerer tilladte rejser på tværs af virksomheden for at vurdere paratheden til at genoptage erhvervsrejser ud fra holdningen hos virksomheden, de individuelle medarbejdere samt myndighedernes anvisninger.
  • Hvordan I optimerer rejser på tværs af virksomheden og bruger erhvervsrejser som et værdiskabende værktøj, der øger erhvervsrejseløsningens synlighed og værdi, frem for blot en budgetpost.
  • Hvordan dynamisk godkendelse, opdaterede erhvervsrejsepolitikker og effektiv kommunikation med rejsende kan understøtte tilladte rejser i praksis inden for jeres virksomhed.

Oplægsholdere:

Mike Orchard, Principal Consultant hos Festive Road

Caitlin Deegan, Sr. Director of Product Strategy hos Egencia

Vil du høre mere? Se vores whitepaper om genoptagelse af tilladte rejser for erhvervsrejsende.

 

Var denne side nyttig?
1

Indsend dine oplysninger, og se nu