Skip to main content

Guide til genoptagelsen af rejser

Dark-Background-Image
Dark-Background-Image

Er I ved at genoptage rejser?

Egencia er med jer hele vejen. Brug ressourcerne på denne side til at sikre, at I er opmærksomme og forberedte, når jeres rejsende skal tilbage på farten. Tjek, hvilke brancher der rejser, hvor de rejser hen, og hvilke processer der har ændret sig, med Egencias Business Travel Trend Tracker.

Learn the fundamentals of managing business travel

Lær det grundlæggende om administration af erhvervsrejser.

Hvis rejseadministration ikke er dit hovedfokus, og tiden er knap, finder du her de vigtigste ting, du bør vide, når jeres rejsende skal tilbage på farten: 

 • Tjekliste: Genoptagelse af rejser. Nu hvor jeres rejsende er på vej tilbage på farten, har vi samlet en tjekliste med fem trin til at være proaktive og forberedte. Del også denne korte video om reservation af rejser gennem Egencia med jeres rejsende.
 • Egencia Travel Advisor. Rejsesituationen ændrer sig hele tiden og ofte meget hurtigt. Egencia har derfor lanceret en ny funktion i reservationsværktøjet: Egencia Travel Advisor giver aktuelle oplysninger om rejse- og sundhedsvejledninger vedrørende COVID-19 baseret på den enkelte rejsendes rejseplan.
 • Relancer jeres rejseløsning. En relancering af rejseløsningen er en god måde at påminde brugere om, hvordan de reserverer erhvervsrejser via Egencia, og booste overholdelse af rejsepolitikken. Følg denne trinvise guide for at sikre, at I er dækket ind.

Tag din ekspertise til det næste niveau. Scrol ned for at få mere avancerede ressourcer til genoptagelsen af rejser. 

Trin 1: Forbered dig på – og indtag – den forandrede rolle som rejseansvarlig

Erhvervsrejser har ændret sig markant i 2020, og det samme har den rejseansvarliges rolle i virksomheden. De rejsendes sikkerhed og omkostningsstyring står højt på virksomhedernes dagsorden, og den øverste ledelse har opmærksomheden rettet mod rejser på en helt ny måde.

Her er nogle råd til, hvordan du kan forberede dig og blive klogere på din nye rolle:

FÅ MERE AT VIDE

Prepare for – and step into - the evolving role of travel manager
Step 2: Become an expert at managing risk by leveraging your travel policy

Trin 2: Bliv ekspert inden for risikostyring ved at bruge jeres rejsepolitik

Udgangspunktet for risikostyring er at definere jeres virksomheds nye retningslinjer for rejser og implementere dem i jeres rejsepolitik gennem disse tre trin:

FÅ MERE AT VIDE

Light grey under the wing

Optimer de rejsendes trivsel, og minimer risici

Egencia® Travel Advisor hjælper jer med at optimere jeres sikkerhedsforpligtelse. Du og de rejsende skal bare logge på for at finde
rejsevejledninger til alle typer kriser, uanset om de vedrører pandemien, voldsomt vejr eller civile uroligheder.

Trin 3: Hjælp jeres rejsende med at føle sig trygge

Lige så ivrige jeres medarbejdere er efter at se kollegaer og kunder igen, lige så sandsynligt er det også, at de er ængstelige ved at skulle tilbage på farten. En af dine roller som rejseansvarlig er at sikre, at jeres rejsende føler sig sikre og trygge på hele rejsen.

Se, hvordan Egencia kan hjælpe jeres rejsende inden, under og efter rejsen. Del også denne korte video om reservation af rejser gennem Egencia med jeres rejsende.

FÅ MERE AT VIDE

Step 3: Help your travelers feel confident and comfortable
Step 4: Mitigate risk and control spend by mandating your TMC

Trin 4: Reducer risici, og hold udgifterne under kontrol ved at gøre jeres erhvervsrejseudbyder obligatorisk

Hvis I bruger flere forskellige rejseudbydere eller tillader, at rejsende kan reservere via forskellige hjemmesider, spredes jeres data, hvilket mindsker jeres mulighed for at reducere risici og optimere besparelser. Ved at gøre det obligatorisk for jeres rejsende at reservere gennem Egencia kan I opnå fire vigtige mål:

 • Reducere risici
 • Stå stærkere i leverandørforhandlinger
 • Optimere besparelser
 • Administrere ubrugte billetter

FÅ MERE AT VIDE

Trin 5: Tjek og optimer jeres rejseløsning

Som vi alle ved, er dagligdagen ganske usikker i øjeblikket, og det bliver den nok ved med at være i den nærmeste fremtid. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have overblik over, hvordan jeres rejseløsning klarer sig, effekten af globale hændelser på rejser og de specifikke behov i jeres virksomhed i forhold til jeres rejseløsning.

Få mere at vide om disse fire trin:

 • Brug Egencias værktøjer til risikostyring
 • Giv mulighed for løbende feedback
 • Del og få indsigt i best practice i forhold til COVID-19
 • Få adgang til specifik COVID-19-rapportering

FÅ MERE AT VIDE

Step 5: Track and optimize your travel program

Hjælp med at sprede budskabet om Egencia

Har du brug for at minde ledelsesteamet og interne interessenter om alt det, Egencia kan gøre for jeres virksomhed? Læs mere om de nyttige værktøjer, Egencia tilbyder.