Skip to main content

Analyse Af Erhvervsrejsetendenser Under COVID-19

Analyse Af Erhvervsrejsetendenser Under COVID-19

4 min
Posted: 22 September 2021
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

Sådan bruger I denne oversigt

Som rejseansvarlig er du involveret i administrationen af virksomhedens erhvervsrejser, og du har ansvaret for at definere og gennemføre erhvervsrejsepolitikker, mens den globale økonomi tilpasser sig omstændighederne efter coronakrisen. Det er vigtigt at sikre, at du har et tydeligt overblik over erhvervsrejsebranchens udvikling. Du har brug for svar på spørgsmål såsom:

  • Hvilke lande oplever en stigning i antallet af erhvervsrejser? Hvis virksomheder i din region begynder at tage på farten igen, kan det være tegn på, at økonomien er ved at genoprettes, hvilket betyder, at I bør begynde at planlægge jeres genoptagning af erhvervsrejser.
  • Rejser jeres konkurrenter allerede, eller er de i gang med planlægningen? Hvis jeres branche er en af dem, som allerede rejser igen eller er i gang med planlægningen, kan du starte en intern samtale om jeres strategi for rejser, som er baseret på reelle data.
  • Hvor rejser virksomhederne hen, og hvornår reserverer de hvert enkelt produkt (fly, tog, billeje)? Disse data kan hjælpe jer med at tage beslutninger om jeres rejsepolitik og potentielt opnå besparelser på rejser.

Egencias effektive teknologiske platform giver os mulighed for at samle detaljerede data om reservationer verden over. Ved at analysere disse data kan vi få øje på globale tendenser, som påvirker erhvervsrejser. Disse oplysninger er vigtigere end nogensinde før, mens vi allesammen prøver på at finde vej igennem den usikkerhed, som pandemien forårsager. Derfor deler vi den indsigt og information, som vi indsamler gennem vores analyser. Fra denne side er der adgang til disse data og analyser.

Ved hjælp af en visuel analyseplatform har vi skabt en oversigt, der sporer erhvervsrejsetendenser verden over og giver et tydeligt billede af den aktuelle rejsebranche. Gennem denne indsigt kan I tage velinformerede beslutninger om jeres aktuelle erhvervsrejsestrategi, så I kan tilpasse jeres rejseløsning derefter. Det kan f.eks. indebære at ændre reservationsperioder.

Analyse Af Erhvervsrejsetendenser

Se oversigten i et nyt vindue

Dataene opdateres hver 30. dag baseret på rejsedata fra Egencias transaktioner og giver tre visninger over rejsedata på globalt og regionalt plan:

  • Lande, som genoptager rejser
  • Erhvervsrejsetendenser

Det er muligt at ændre visningen for at se tilpassede oplysninger såsom: Global/regional visning (Nord- og Sydamerika/Asien og Stillehavsområdet/Europa, Mellemøsten og Afrika) og landevisning (USA/Tyskland/Frankrig/Storbritannien).

Egencias ressourcer

Ligegyldigt hvor i processen jeres virksomhed befinder sig i genoptagelsen af rejser, så støtter Egencia aktivt kunder og rejseansvarlige overalt.

Er I ved at genoptage rejser?

  • Tjekliste: Genoptagelse af rejser. Sørg for at gennemgå denne tjekliste til genoptagelsen af rejser, som Egencia har sammensat. Her finder I fem proaktive trin til at forberede virksomheden og jeres rejsende til at komme tilbage på farten.
  • Egencia Travel Advisor. Egencia har lanceret Egencia® Travel Advisor særligt i forbindelse med COVID-19, der skal hjælpe vores kunder med at reducere risici ved at undersøge rejsevejledninger for alle afrejsesteder og destinationer. Udover planlægnings- og researchværktøjerne har Egencia indlejret vejledninger i købsoplevelsen, hvilket gør beslutningsprocessen nemmere.
  • Den ultimative guide til genoptagelsen af rejser. Denne trinvise vejledning hjælper jer til at få jeres medarbejdere tilbage på farten.

Forbereder I jer på at rejse snart?

Rejser jeres virksomhed endnu ikke?

Egencia forbeholder sig retten til at ændre eller afbryde offentliggørelsen af Egencia Business Travel Trend Tracker når som helst uden forudgående varsel.

Var denne side nyttig?
0