Professionel kundeservice

Egencias rejsekonsulenter hjælper med at håndtere alle aspekter i forbindelse med erhvervsrejsen og sikrer, at den rejsende kommer frem så let og effektivt som muligt.

Personlig service

Egencia bestræber sig på at give alle kunder og rejsende en god oplevelse, hver gang vi er i dialog. Egencias teams og afdelinger består af professionelle rejsekonsulenter, som alle er uddannet til at sikre, at kunderne modtager professionel rådgivning og personlig service, ligegyldigt hvor de befinder sig.

24/7 tilgængelighed

Egencias rejsekonsulenter er tilgængelige 24/7 og er behjælpelige med at planlægge og bestille rejser, ændre rejseplaner eller tilbyde øjeblikkelig assistance til erhvervsrejsende, som har et akut behov på rejsen.

Egencia bestræber sig på at give alle kunder og rejsende en god oplevelse, hver gang vi er i dialog.

Eksperter i komplekse rejser

Det kan være uoverskueligt at bestille komplekse internationale rejser. Kunder henvender sig ofte til Egencias rejsekonsulenter for at finde den mest optimale rute, både hvad angår omkostninger og tid, og baseret på individuelle rejsepræferencer. Den erhvervsrejsende kan fokusere på sine arbejdsopgaver og overlade logistikken til os.

Eksperter i erhvervsrejser

 • Dedikerede lokale teams

  Hos Egencia er du tilknyttet et fast team af rejsekonsulenter, som både kender dit firmas aftale og dine personlige rejsepræferencer.

   

   

 • Support efter lukketid

  Når og hvor du har brug for os. Du kan kontakte Egencia 24 timer i døgnet.

 • Ekstraordinære hændelser

  Når usædvanlige begivenheder har indvirkning på rejseaktiviteterne, vil Egencia være der for at yde ekstra assistance til rejsende.

 • Priseksperter

  Egencias rejsekonsulenter har i gennemsnit over ti års erfaring med håndtering af komplekse internationale rejser.

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os
+45 70708000
Kontakt vores salgsafdeling
Ønsker du at vide mere