En ny standard for Meetings & Events

Egencia Meetings & Events tilbyder branchens første fuldintegrerede online mødestyringsplatform, der understøttes af et team af professionelle mødeplanlæggere. Vi hjælper kunderne med at få den bedste værdi ud af mødeinvesteringerne. Egencia står klar til at  hjælpe, hvad enten det drejer sig om konsolidering af mødeudgifter eller effektiv arrangering  af store møder eller konferencer.

Sammen skaber vi oplevelser

Egencia Meetings & Events er en specialafdeling som udelukkende beskæftiger sig med grupperejser, møder, events og konferencer. Vores professionelle konsulenter skræddersyer hver dag kreative arrangementer over hele verden og kan yde støtte og rådgivning både i planlægningsfasen og ved den praktiske gennemførelse – uanset hvor meget eller hvor lidt – I ønsker at involvere os i processen. I tæt samarbejde finder vi frem til de helt rigtige løsninger for jeres virksomhed.

Strømligning af mødestyringen

Egencia Meetings & Events strømliner mødestyringen. Vi integrerer de kritiske dele af mødestyringen i en samlet online platform, hvor alle data i forbindelse med tilbud, tilmeldinger og registrering håndteres. Resultatet er en systematiseret oversigt, som kvalitetssikrer logistikken og som til enhver tid viser, hvor mange tilmeldinger de enkelte dele af arrangementet har.

Vores professionelle konsulenter skræddersyer hver dag kreative arrangementer over hele verden.
 • Realtime deltagerstyring

  Øjeblikkelig ajourført deltagerregistrering samt styring af indlogering er tilgængeligt online. Integrerede redskaber gør det muligt at sende meddelelser til deltagerne og dermed sikre en let og effektiv kommunikation til deltagerne.

 • Forhandlede priser

  Kunderne kan anvende deres egne forhandlede priser, da disse er integreret i Egencias bookingsystemer.

 • Tilfredshedsundersøgelser efter arrangement

  Omfattende online rapporteringsredskaber giver hurtig adgang til arrangementets afstemningsdata. Kunderapporter kan udleveres mod ekstra gebyr.

 • En fast kontaktperson

  Egencia Meetings & Events stiller en projektleder til rådighed for at yde ekspertrådgivning samt være kontaktperson for alle relevante opgaver i forbindelse med planlægningen af en event eller en konference.

Bliv kunde hos Egencia
Ring til os på:
+45 70708070
Kontakt salg
Ønsker du at vide mere