Spar tid og ressoucer

Egencias visumafdeling er behjælpelig med ansøgning af visum til lande, der er repræsenteret med ambassader/konsulater i Danmark, og hvor visumansøgning kan foretages for danske statsborgere.

Har du behov for visum til et land, hvor ovenstående ikke gør sig gældende, er du velkommen til at forespørge i dit team/afdeling hos Egencia, hvorvidt Egencia kan være behjælpelig med ansøgning af visum.

Tryghed og kvalitet

Undgå unødig spildtid og ekstraarbejde ved indlevering af forkert udfyldte ansøgninger. Egencia har egen visumafdeling, som tjekker ansøgninger før de indleveres til konsulater og ambassader.

Hurtigt og enkelt

Der kan være lange køer og ventetider ved ambassader og konsulater både ved indlevering og ved afhentning af færdigbehandlet visum.

Ansøgning om visum

Har du spørgsmål omkring visum og kan du ikke kan finde svar her på siderne, er du velkommen til at kontakte vores visumafdeling denmark@egencia.com

De udfyldte originale visumansøgninger, pas samt øvrige dokumenter, der er påkrævet, leveres/sendes til: Egencia, Meldahlsgade 5, 3. 1613 København V. Att.: Visumafdelingen sammen med følgebrev i udfyldt stand.

Hent følgebrev

 

Bliv kunde hos Egencia?
Kontakt os:
+45 70708000
Kontakt salg
Vil du vide mere