Skip to main content

Erhvervsrejsebureauernes Rolle I Krisetider

Administration af erhvervsrejser i krisetider

3 min
Posted: 08 September 2021
Business-travel-during-crisis.jpg

Af Mark Hollyhead, Chief Operating Officer og SVP for Customer Success 

I har talt. Vi har lyttet.

Mens COVID-19-pandemien har skabt overskrifter verden over har vi arbejdet hårdt på at give jer erhvervsrejseværktøjer, rådgivning og de nødvendige oplysninger til at holde jer på forkant med begivenhederne. Situationen udvikler sig hele tiden, og det er vores arbejde at lytte til jer for bedre at kunne forstå jeres løbende behov inden for administration af rejser. Og det er, hvad vi har gjort – lyttet, lært og hurtigt tilpasset vores værktøjer og kundeservice.

Hvad vi har hørt:

I har brug for hurtigere svartider

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sørge for sikkerheden blandt både jer og jeres erhvervsrejsende samt vores teams.Alle vores kundeservicemedarbejdere er nu i stand til at hjælpe jer fra deres hjem, hvilket betyder, at vi er fuldt bemandede til at give jer hurtigere svartider og opfylde jeres behov for administration af erhvervsrejser.

Flere muligheder for selvbetjening 

Vi har handlet hurtigt for at muliggøre online selvbetjening til gebyrfri afbestilling af oprindelige ikke-refunderbare hotelpriser.Desuden kan erhvervsrejsende nu se alle deres rejseplaner, vælge, hvilke de har brug for hjælp til, og indsende en anmodning med få klik.

Sporing af rejsende er et nyttigt værktøj – kan det endnu mere?

Vi har foretaget en række opdateringer for at understøtte risikostyring, herunder udvidede søgemuligheder, som muliggør globale søgninger efter land, by eller et bestemt område tegnet på et kort. Vi har også tilføjet muligheden for at se 30 dage tilbage for at identificere rejser til områder med stor spredning af COVID-19.

Hjælp til at få indblik i de økonomiske konsekvenser for jeres virksomhed 

Kig nærmere på de nye rapporter i forbindelse med COVID-19 i Egencia Analytics Studio.Disse rapporter giver jer adgang til data over alle jeres fly- og hotelreservationer, og de kan downloades. Rejserapporterne kan tilpasses fremtidige datointervaller frem til slutningen af 2020.

Support til relanceringen af jeres erhvervsrejseløsning

Vi har lanceret en oversigt til benchmarking i Analytics Studio. Den giver jer mulighed for at sammenligne jeres virksomhed med lignende virksomheder i forhold til rejseudgifter eller sammenligne jer med lande, hvor I har reserveret rejser. Dette giver jer indblik i, hvordan jeres nuværende rejseløsning klarer sig, og hvor der er plads til forbedring. Vi vil også gerne takke jer:Vores seneste undersøgelse blandt rejseansvarlige viser, at disse opdateringer gør livet nemmere for jer – og vores mål er altid at være med jer hele vejen.

Hvad er næste trin?

Vi fortsætter med at arbejde hårdt på at imødekomme flere af jeres anmodninger, herunder:

  • Mere rådgivning og vidensdeling fra os og jeres kollegaer i branchen, så I kan holde jer opdateret. Tjek vores optimerede Connect Community, som snart lanceres.
  • Flere værktøjer, der kan hjælpe jer med at planlægge relanceringen af jeres erhvervsrejseløsning.
  • Vi samarbejder med vores erhvervsrejsenetværk og vores leverandører om at forbedre muligheden for at foretage navneændringer på tværs af reservationer.
  • Vi fokuserer også på at gøre det nemmere for jer at se og anvende ubrugte billetter.

Vi arbejder på endnu flere tiltag, som vil gøre jeres erhvervsrejser nemme, behagelige og berigende for jeres virksomhed. Hvis I har forslag til forbedringer, bedes I kontakte jeres Account Manager.

Hold jer opdateret

Vi har et specialiserethjælpecenter, som tilbyder rejseansvarlige, rejsebestillere og erhvervsrejsende en platform, hvor de kan finde oplysninger og opdateringer om COVID-19, og hvordan virussen påvirker erhvervsrejser.Vores hjælpecenter indeholder en oversigt over alle fleksible rejsepolitikker fra flyselskaber, hoteller og togselskaber samt oplysninger om afbestillinger og ombooking.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.