Skip to main content

Opnå Besparelser På Erhvervsrejser Med Et Rejsebureau

test-2.jpg

 Derfor opnår I besparelser med et erhvervsrejsebureau

2 min

 

Hvis jeres virksomhed har planer om at skulle rejse igen efter COVID-19, skal I tænke over, hvordan I vil sikre ensartethed i reservationerne, overblik over udgifter, besparelser, de rejsendes sikkerhed og overholdelse af rejsepolitikken. Start med at finde det rigtige erhvervsrejsebureau for jeres virksomhed.

Hos Egencia samler vi alle jeres behov for administration af erhvervsrejser og rejseløsninger i én brugervenlig løsning, så jeres virksomhed kan spare penge, og jeres rejseansvarlige samt rejsende kan spare tid. I får alt det, I har brug for, fra rapportering af udgifter og sikkerhedsforpligtelse til reservation og administration af erhvervsrejser, samlet i én innovativ erhvervsrejseløsning. Egencia kan endda flette jeres omhyggeligt udarbejdede rejsepolitik ind i løsningen, så det bliver nemt at overholde rejsepolitikken.

Download vores tjekliste til at opnå besparelser på erhvervsrejser for at finde ud af, om jeres virksomhed kan spare penge på rejseudgifter og forbedre bundlinjen ved at overgå til rejseadministration eller udskifte jeres erhvervsrejsebureau.

Det er nemt at skifte fra jeres nuværende erhvervsrejsebureau eller rejseløsning uden rejseadministration til Egencias rejseløsning.Vi kan få jer op at køre i løbet af en til fjorten uger alt afhængigt af virksomhedens størrelse, rejsepolitik og kompleksiteten af rejseløsningen. Efter en hurtig og effektiv implementering kan I se frem til en gennemsnitlig besparelse på erhvervsrejser på 14% for flyrejser* og 7% for hoteller**. Derudover får I mulighed for at oprette rapporter, der vil påvirke den måde, hvorpå virksomheden bruger og sparer penge på erhvervsrejser.

"Vi har dannet et omfattende overblik over vores rejseudgifter, hvilket har gjort det muligt at finde frem til og drage fordel af besparelsesmuligheder i realtid. Egencias godkendelsesproces overførte ansvaret for overholdelse af rejsepolitikken fra Travel Management-teamet til de rejsende og deres ledere." 

Global Head of Procurement, Nasdaq

Vi har talt med branchespecialister under Business Travel Show 2020 i London for at finde ud af, hvorfor alt er nemmere med et erhvervsrejsebureau, og hvordan de får det bedste ud af deres besparelser på erhvervsrejser.

*Tal for regnskabsåret 2019 **Tal fra den 26. november 2019 til den 6. marts 2020

Var denne side nyttig?
1

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.