Skip to main content

Egencia afdækker de erhvervsrejsendes præferencer

Egencia afdækker de erhvervsrejsendes præferencer

3 min
Posted: 15 September 2020
18EG570_Lightning-Survey-Insights_Phase01_160718_v02_Full-Blog-Image-1.jpg

90% af erhvervsrejsende er glade for at rejse i forbindelse med arbejdet, og de lægger stor vægt på bekvemmelighed og medbestemmelse

København, den 9. oktober 2018 – Egencia®, som står for erhvervsrejser i Expedia Group™, offentliggør i dag en undersøgelse af mere end 5.500 erhvervsrejsendes præferencer i forbindelse med reservation af erhvervsrejser. Undersøgelsen viser, at et overvældende flertal (90%) af de adspurgte er glade for at rejse i forbindelse med arbejdet. De foretrækker bekvemme rejsetidspunkter, praktisk hotelbeliggenhed og direkte fly fremfor personlig komfort eller fordele, som eksempelvis at flyve Business Class eller optjene loyalitetspoint.

"Den tid er forbi, hvor virksomheder bare skar ned på deres rejseprogram i blinde", siger Wendy White, Vice President, Marketing hos Egencia. "Selvom det stadig forventes, at de rejseansvarlige leverer besparelser, står der nu meget mere på spil. Virksomhedskultur, branding af virksomheden som arbejdsplads, evnen til at tiltrække og fastholde talent – det er alt sammen nøglen til virksomheders vækst og succes. Det ved den moderne rejseansvarlige, og rejseløsningen spiller derfor en afgørende rolle i at udforme virksomhedskulturen".

Bekvemmelighed for de erhvervsrejsende har førsteprioritet

De erhvervsrejsende motiveres til at reservere bekvemmelige løsninger, som gør det muligt for dem at spare tid og nå udhvilede frem. Knap en tredjedel (29%) ønsker mulighed for at flyve direkte, og 22% foretrækker bekvemme flytider. Generelt ønsker de adspurgte at kunne vælge de tidspunkter, som passer dem bedst (30%).

De erhvervsrejsende foretrækker hotelløsninger med praktisk beliggenhed i sikre områder (31%). Overholdelse af firmapolitikken ligger dem også på sinde, og 23% siger, at deres højeste prioritet er at reservere et hotel i overensstemmelse med rejsepolitikken. På andenpladsen, med 14% af de adspurgte, ligger et godt tilbud eller en god pris.

De erhvervsrejsende ønsker medbestemmelse

De adspurgte siger, at det vigtigste i en rejseløsning er muligheden for selv at kunne administrere sine reservationer (48%) – lige fra reservationen foretages til eventuelle senere ændringer – hvilket understreger vigtigheden af at give de erhvervsrejsende medbestemmelse og de rette værktøjer til en nemmere rejseadministration. Langt nede på andenpladsen ligger specialiseret kundeservice (15%).

De fleste erhvervsrejsende ønsker at overholde rejsepolitikken, og 82% reserverer altid i overensstemmelse med rejsepolitikken. Erhvervsrejsende i Frankrig, Tyskland og Sverige er bedst til at overholde rejsepolitikken, idet 87% af dem gør det. Tallet er ikke helt så højt i USA, hvor 62% af de erhvervsrejsende overholder rejsepolitikken. Den mest almindelige årsag til, at de erhvervsrejsende ikke reserverer i overensstemmelse med rejsepolitikken, er, at de ikke kan reservere lang tid nok i forvejen til, at de overholder rejsepolitikken.

Det siger 49% på verdensplan, og 52% i USA. Det største klagepunkt i forhold til erhvervsrejseløsninger er prisbegrænsninger, hvilket har indflydelse på kvaliteten af overnatningsmulighederne (31%) efterfulgt af begrænsede opgraderingsmuligheder (15%). Den manglende mulighed for at tilføje frynsegoder såsom adgang til lounges eller prioriteret gennemgang af sikkerhedskontrol rangerer blandt de tre øverste faktorer, der influerer på, hvorvidt de erhvervsrejsende i USA, Storbritannien, Tyskland og Sverige reserverer i overensstemmelse med rejsepolitikken. Undersøgelsen fra maj 2018 omfattede 5.545 Egencia-brugere i USA, Europa og Asien og Stillehavsområdet.

Om Egencia

Egencia – erhvervsrejser under Expedia Group – forbedrer erhvervsrejseløsninger og tilfredsheden blandt de erhvervsrejsende. Som den eneste platform på markedet med samme tilpassede brugeroplevelse på tværs af alle berøringsflader, verdens mest relevante rejsemuligheder og en enestående kundeservice døgnet rundt sørger Egencia for overholdelse af rejsepolitikken og sikrer besparelser for både store og små firmaer på verdensplan. Fra at have været et digitalt erhvervsrejsebureau til i dag at være verdens førende erhvervsrejseplatform viser Egencia fortsat vejen for fremtidens erhvervsrejser. Kontakt os på egencia.dk eller @Egencia for at se forskellen, når jeres erhvervsrejser kun handler om jer.

© 2018 Egencia LLC.  Alle rettigheder forbeholdes.  Egencia og Egencia-logoet er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Expedia, Inc. i USA og/eller andre lande. 

Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.  Sys Hansen | Managing Director, Egencia Denmark | shansen@egencia.com | (+45) 65 43 35 28 Nora Callander | Projektleder, Gambit Hill+Knowlton  | nora.callander@hkstrategies.com | (+47) 98 65 66 39

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.