Skip to main content

Fællesskab Og Undervisning Til Rejseansvarlige

Egencia Connect Community og kurser

3 min
Posted: 12 October 2020
Travel Manager Taking Training

Hvis du er rejseansvarlig, har du sikkert fået en større lederrolle og flere ansvarsområder siden pandemiens begyndelse. Under de aktuelle omstændigheder er beslutninger om erhvervsrejser i alle typer virksomheder blevet en del af ledelsens strategiske overvejelser, og virksomhederne står over for svære beslutninger, når de skal balancere de rejsendes trivsel med genoptagelsen af erhvervsrejser. Rejseansvarlige som dig spiller en stadig vigtigere rolle i at tilpasse tilgangen til erhvervsrejser og virksomhedskulturen i jeres erhvervsrejseløsning.

Mens 50% af kunderne hos Egencia er enige om, at bekymringer om rejserisici forsinker genoptagelsen af rejser, mener 90%, at deres virksomheder vil genoptage erhvervsrejser i en eller anden udstrækning inden januar 2021. Derfor er der mere end nogensinde brug for støtte fra betroede samarbejdspartnere, som kan levere den seneste nye information, viden og tankegang for at give det rette grundlag for en række afgørende kort- og langsigtede beslutninger.

Med henblik på dette har Egencia for nylig lanceret et forbedret Egencia Connect Community og en række nye kurser fra Expedia Group Academy, der omhandler administration af erhvervsrejser, og som er til rådighed for rejseansvarlige verden over. Disse værktøjer giver dig mulighed for at dele viden og finde ressourcer til best practice og undervisningsprogrammer, som kan støtte dig, mens du fører din virksomhed gennem de markante forandringer i erhvervsrejser, som COVID-19 har medført.

Et forbedret Egencia Connect Community  

Egencia Connect Community har siden 2017 gjort det muligt for rejseansvarlige at samarbejde med hinanden, dele best practice og give feedback på nyskabelser fra Egencia. Med det nye udvidede fællesskab kan Egencias kunder nu stille spørgsmål direkte til Egencia, dykke ned i Egencias vidensdatabase, deltage i aktuelle debatter og være med i produktforsøg.

Connect Community er ikke kun for eksisterende kunder. Alle rejseansvarlige verden over er også velkomne til at få glæde af indholdet og vil snart også få adgang til erfaringsudveksling med andre rejseansvarlige og globale rejsevarsler.

Kurser i administration af erhvervsrejser  

De nye kurser i administration af erhvervsrejser, der lanceres som en del af Expedia Group Academy, fokuserer på at dele den store erfaring inden for rejser, som Egencia og Expedia Group råder over, med rejseansvarlige over hele verden.

Der er både forretningskurser, som giver indsigt i det grundlæggende ved erhvervsrejser, lige fra udarbejdelsen af en strategi for erhvervsrejseløsningen til at maksimere rejsebudgettet, og ledelseskurser, hvor du får praktisk viden om, hvordan du administrerer erhvervsrejser under coronakrisen. Sammen giver disse kurser den nødvendige viden, så du kan guide din virksomhed tilbage til erhvervsrejser og overordnet vækst. 

Hvordan ser fremtiden ud?  

Erhvervsrejser udgør nu en langt mere omfattende udfordring med nye forventninger, som presser dig til at forberede, planlægge, koordinere og overvåge udviklingen løbende. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at alle i erhvervsrejsebranchen står sammen og støtter hinanden, deler best practice og udvikler deres færdigheder. Sammen kan rejseansvarlige styrke deres kollektive position i virksomheden og bane vejen for vækst i disse usikre tider.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.