Skip to main content

Egencia lancerer Connect Community som støtte til rejseansvarlige

4 min
Posted: 07 October 2020
Enhanced Connect community

Egencia støtter rejseansvarlige over hele verden med det forbedrede fællesskab Egencia Connect Community og nye kurser i administration af erhvervsrejser

  • Det nye forbedrede Egencia Connect Community sørger for værdifuld støtte til rejseansvarlige gennem vejledning til virksomhedens rejseløsning, erfaringsudveksling med andre rejseansvarlige og aktuelle debatter samt ekspertviden og globale rejsevarsler
  • Expedia Group Academy udbyder nu også kurser i administration af erhvervsrejser for at hjælpe rejseansvarlige med at udvikle virksomheden og de ledelseskompetencer, der er nødvendige for at trives i den omskiftelige situation, som virksomheder står over for i disse tider.

Seattle, Washington, den 8. september 2020 – I dag lancerer Egencia®, der står for administration af erhvervsrejser under Expedia Group™, det udvidede fællesskab Egencia Connect Community samt kurser fra Expedia Group Academy i administration af erhvervsrejser til rejseansvarlige verden over. Gennem vidensdeling, ressourcer til best practice og undervisningsprogrammer hjælper Egencia med at udruste rejseansvarlige til at føre deres virksomheder gennem de markante forandringer i erhvervsrejser på grund af COVID-19.

Rejseansvarlige spiller en stadig vigtigere rolle i at tilpasse tilgangen til erhvervsrejser og virksomhedskulturen i erhvervsrejseløsningen. Derfor er der mere end nogensinde brug for støtte fra betroede samarbejdspartnere, som kan levere den seneste nye information, viden og tankegang for at give det rette beslutningsgrundlag for en række afgørende kort- og langsigtede beslutninger.

"2020 har grundlæggende ændret den rejseansvarliges rolle og arbejdsområde. Selvom omkostningsstyring og de rejsendes oplevelse stadig er afgørende for erhvervsrejseløsninger, så udgør erhvervsrejser nu en mere omfattende udfordring med nye forventninger, der konstant presser den rejseansvarlige til at forberede, planlægge, koordinere og overvåge udviklingen. Jeg synes roligt, at man kan sige, at administration af rejser er blevet ophøjet til et strategisk betydningsniveau for de fleste virksomheder," siger Mark Hollyhead, der er Chief Operating Officer og Senior Vice President for Customer Success i Egencia. "Det er altafgørende at samarbejde med rejseansvarlige og bane vejen gennem denne usikre tid. Egencia forpligter sig til at hjælpe rejseansvarlige med at klare kommende udfordringer med hjælp fra Egencia Connect Community og kurser i administration af erhvervsrejser."

Egencia Connect Community

Egencia Connect Community har gjort det muligt for rejseansvarlige at samarbejde med hinanden, dele best practice og give feedback på nyskabelser fra Egencia siden 2017. Med det nye udvidede fællesskab kan Egencias kunder nu stille spørgsmål direkte til Egencia, dykke ned i Egencias vidensdatabase, deltage i aktuelle debatter og være med i produktforsøg. Rejseansvarlige, hvis virksomhed ikke er kunde hos Egencia, er også velkomne til at få glæde af undervisning og vil snart også få adgang til erfaringsudveksling med andre rejseansvarlige og globale rejsevarsler.

Kurser i administration af rejser

De nye kurser i administration af rejser, der er en del af udbuddet fra Expedia Group Academy, fokuserer på at dele den store erfaring inden for rejser, som Egencia og Expedia Group råder over, med rejseansvarlige over hele verden. Erhvervskurserne kommer omkring det grundlæggende ved erhvervsrejser, lige fra udarbejdelsen af en strategi for erhvervsrejseløsningen til at maksimere rejsebudgettet, mens der i ledelseskurset deles praktisk viden om administrationen af erhvervsrejser, mens COVID-19 stadig er en faktor. Disse kurser vil hjælpe rejseansvarlige med kollektivt at klare de tiltagende udfordringer, som de står over for, og gøre det muligt at føre virksomhederne tilbage til erhvervsrejser og samlet virksomhedsvækst.

Sproget i Egencia Connect Community er engelsk med særlige diskussionsgrupper på fransk og tysk. Kurserne i administration af erhvervsrejser er tilgængelige fra i dag.

Om Egencia

Egencia er hele verdens erhvervsrejseudbyder. Vi hjælper virksomheder med at optimere rejseløsningen til en rejsebranche i hastig forandring ved at reducere risici, fremme de rejsendes trivsel og maksimere investeringsafkastet. Virksomheder i alle størrelser i mere end 60 lande samarbejder med Egencia om at modernisere deres erhvervsrejseløsninger med ensartede, innovative oplevelser og hurtig support. Vi benytter os af alle Expedia Groups ressourcer til at levere enkle, brugervenlige erhvervsrejser, som de rejsende er glade for. Kontakt os på egencia.dk, og følg os på Twitter og LinkedIn.

©2020 Egencia LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Egencia og Egencia-logoet er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Expedia, Inc. i USA og/eller andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt
Siarah Khan | Senior Global Communications Manager | sikhan@egencia.com

Jamie Barrett | Global Senior Communications Manager |wbarrett@expediagroup.com

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.