Skip to main content

Connect Community Lanceres Som Støtte Til Rejseansvarlige

Egencia lancerer Connect Community som støtte til rejseansvarlige

2 min
Posted: 08 September 2020
Enhanced Connect community

Egencia støtter rejseansvarlige over hele verden med det forbedrede fællesskab Egencia Connect Community og nye kurser i administration af erhvervsrejser

Det nye og forbedrede Egencia Connect Community sørger for værdifuld støtte til rejseansvarlige gennem vejledning til virksomhedens rejseløsning, erfaringsudveksling med andre rejseansvarlige og aktuelle debatter samt ekspertviden og globale rejsevarsler.

Seattle, Washington, 8. september 2020 – I dag lancerer Egencia® det udvidede fællesskab Egencia Connect Community. Gennem vidensdeling, ressourcer til best practice og undervisningsprogrammer hjælper Egencia med at udruste rejseansvarlige til at føre deres virksomheder gennem de markante forandringer i erhvervsrejser på grund af COVID-19.

Rejseansvarlige spiller en stadig vigtigere rolle i at tilpasse tilgangen til erhvervsrejser og virksomhedskulturen i erhvervsrejseløsningen. Derfor er der mere end nogensinde brug for støtte fra betroede samarbejdspartnere, som kan levere den seneste nye information, viden og tankegang for at give det rette beslutningsgrundlag for en række afgørende kort- og langsigtede beslutninger.

"2020 har grundlæggende ændret den rejseansvarliges rolle og arbejdsområde. Selvom omkostningsstyring og de rejsendes oplevelse stadig er afgørende for erhvervsrejseløsninger, så udgør erhvervsrejser nu en mere omfattende udfordring med nye forventninger, der konstant presser den rejseansvarlige til at forberede, planlægge, koordinere og overvåge udviklingen. Jeg synes roligt, man kan sige, at administration af rejser er blevet ophøjet til et strategisk betydningsniveau for de fleste virksomheder," siger Mark Hollyhead, der er President hos Egencia.

"Det er altafgørende at samarbejde med rejseansvarlige og bane vejen gennem denne usikre tid. Egencia forpligter sig til at hjælpe rejseansvarlige med at klare kommende udfordringer med hjælp fra Egencia Connect Community og kurser i administration af erhvervsrejser."

Egencia Connect Community

Egencia Connect Community har gjort det muligt for rejseansvarlige at samarbejde med hinanden, dele best practice og give feedback på nyskabelser fra Egencia siden 2017. Med det nye udvidede fællesskab kan Egencias kunder nu stille spørgsmål direkte til Egencia, dykke ned i Egencias vidensdatabase, deltage i aktuelle debatter og være med i produktforsøg. Rejseansvarlige, hvis virksomhed ikke er kunde hos Egencia, er også velkomne til at få glæde af indholdet og vil snart få adgang til erfaringsudveksling med andre rejseansvarlige og globale rejsevarsler.

 Egencia Connect Community er tilgængeligt på engelsk med særlige diskussionsgrupper på fransk og tysk. Kurserne i administration af erhvervsrejser er tilgængelige fra i dag.

Om Egencia

Egencia lagde ud med at revolutionere rejseteknologibranchen, og vi har ikke set os tilbage siden. Vores mål har altid været at levere branchens bedste løsning til administration af erhvervsrejser, og vi investerer løbende i at gøre den endnu bedre, hurtigere og nemmere at bruge. Læs mere på egencia.dk, og følg os på Twitter og LinkedIn.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.