Skip to main content

Egencias 100 mest foretrukne erhvervshoteller i 2019

Egencia offentliggør de 100 mest foretrukne erhvervshoteller i 2019

2 min
Posted: 15 September 2020
Top-100-image_wLogo_JPEG_1200x800.jpg

Med den årlige liste anerkender Egencia de hoteller verden over, der yder den bedste kundeservice. Tre danske hoteller er blandt de 100 bedste.

København, den 15. januar 2019 – Erhvervsrejsebureauet Egencia® fra Expedia Group™ offentliggør i dag den prestigefyldte liste over de 100 mest foretrukne erhvervshoteller i 2019. Hundredtusinder af overnatningssteder er tilgængelige verden over gennem Egencia, og denne liste har til formål at anerkende de hoteller, der gør en ekstra indsats for kunderne – både ved at yde den bedste service til erhvervsrejsende og levere værdi for pengene til erhvervskunder. Det er fjerde år i træk, at Egencia kårer de 100 bedste hoteller, og listen omfatter alt fra store hotelkæder til selvstændige hotelejere. Hotellerne er valgt ud fra tilfredshedsundersøgelser, priser, attraktive faciliteter til erhvervsrejsende, kundeservice samt den samlede gæsteoplevelse i 2018.

"En god oplevelse er lige så vigtig for os, som det er at tilbyde en god erhvervsrejseplatform her hos Egencia, og derfor anerkender og belønner vi hvert år de hoteller, som yder en enestående kundeservice og tilbyder fantastisk værdi for pengene samt populære faciliteter," udtaler Andrew Dyer, VP of Global Supply hos Egencia. "Dette års vindere gør en indsats ud over det sædvanlige og sætter de erhvervsrejsendes behov og komfort som højeste prioritet ved at levere faciliteter og serviceydelser såsom gratis morgenmad og loyalitetspoint." Med på listen er tre hoteller fra Danmark, alle beliggende i København. Der er tale om Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen, Skt. Petri og STAY Copenhagen.

De 100 mest foretrukne hoteller spænder over 17 lande fordelt på fem kontinenter, og i 2018 leverede de tilsammen knap 90.000 overnatninger med gratis morgenmad og 75.000 overnatninger med loyalitetspoint til over 145.000 erhvervsrejsende gennem Egencia.

Den samlede liste over de 100 mest foretrukne erhvervshoteller samt byguides til de mest populære byer på listen, herunder London, Paris, San Francisco og Tokyo, kan findes her for at hjælpe erhvervsrejsende med at få mest muligt ud af deres tid på farten.

Om Egencia

Egencia er et erhvervsrejsebureau under Expedia Group, som ser erhvervsrejseadministration på en helt ny måde for at sikre en vellykket rejseløsning og tilfredse erhvervsrejsende. Egencia tilbyder en personlig oplevelse gennem adgang til verdens mest relevante rejseudvalg.   Til de rejseansvarlige tilbyder vi enestående kundeservice og innovative værktøjer for at hjælpe med at opnå besparelser og sikre overholdelse af rejsepolitikken. Egencia samarbejder med både små og store virksomheder i over 60 lande. Kontakt os på egencia.dk, følg os på Twitter og LinkedIn, og læs mere på vores blog. 

© 2019 Egencia LLC.  Alle rettigheder forbeholdes.  Egencia og Egencia-logoet er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Expedia, Inc. i USA og/eller andre lande.  Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt

Siarah Khan | Senior Communication Manager, Egencia | sikhan@egencia.com|+44 (0) 779 222 5948 Sindre Groven| Prosjektkoordinator, Gambit Hill & Knowlton| sindre.groven@hkstrategies.com| +47 92621385  

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.