Skip to main content

Egencias 100 Mest Foretrukne Erhvervshoteller

Egencias 100 mest foretrukne erhvervshoteller

3 min
Posted: 20 February 2020
Corporate-travelers-enjoy-Top-100-Hotels.jpg

Af Andrew Dyer, Vice President of Global Supply

Alle hoteller i Egencia Preferred-prisprogrammet ved, hvad erhvervsrejsende vil have og har brug for, og arbejder aktivt for at give dem den bedst mulige oplevelse. Listen over Egencias 100 mest foretrukne hoteller til erhvervsrejsende anerkender hoteller, der konstant overgår de rejsendes forventninger og gør dem glade.

En elitegruppe, der henvender sig til erhvervsrejsende

Hoteller, der sikrede sig en plads på top 100-listen, gjorde en ekstra indsats for at sætte sig ind i de erhvervsrejsendes særlige behov. Vi analyserede deres kampagner, reservationspopularitet, loyalitetsprogrammer, tilgængelighed af morgenmad og gæstebedømmelser. I 2019 tog de vindende hoteller imod mere end 110.000 rejsende i 16 lande, tilbød næsten 125.000 overnatninger med morgenmad og over 75.000 med loyalitetspoint. Udover disse bemærkelsesværdige resultater fik hotellerne blandt de 100 mest foretrukne også en perfekt bedømmelse af Egencias erhvervsrejsende. Det er ikke let at opretholde en score på 100 procent. Hvor mange brugere hos GoMore eller Uber kender du, der har en score på 5,0?

Det er det, der gør kundetilfredshedsvurderingen på 100 procent, som alle hotellerne på listen har opnået, så imponerende. Selvom rabatprogrammer er en af de mange faktorer, som Egencia tager i betragtning, når vinderne skal kåres, så omfatter listen ikke kun hoteller med de laveste priser. Egencias 100 mest foretrukne hoteller til erhvervsrejsende stræber konstant efter at forstå de erhvervsrejsende og skræddersy deres kundeserviceprogrammer specifikt til dem.

Sådan understøtter disse hoteller jeres rejseløsning  

Efter sikkerhedsforpligtelse er rejseansvarliges hovedprioritet at sikre en gnidningsløs oplevelse, så de erhvervsrejsende kan fokusere på det arbejde, der skal udføres. Rejseansvarlige kan trygt stole på, at de hoteller, der er på listen over de 100 mest foretrukne hoteller til erhvervsrejsende, leverer sikkerhedsforpligtelse og en god oplevelse for de rejsende. Når rejseansvarlige anbefaler et af de 100 mest foretrukne hoteller til erhvervsrejsende, er det også en lejlighed for dem til at minde de rejsende om rejsepolitikken og dele andre vigtige oplysninger med dem.

Både rejsende og rejsebestillere ved, at de har en betroet global ressource, når opholdet skal reserveres. Rejsebestillere, der administrerer den øverste ledelses reservationer, ved også, at der ikke bliver spildt tid på ineffektiv indtjekning, og at eventuelle problemer vil blive håndteret hurtigt. De samme faktorer – reservationspopulariteten, foretrukne priser og ekstra fordele – bliver taget i betragtning under alle hotelsøgninger på Egencias platform og i appen, så de rejsende trygt kan reservere.

Hoteller med den vindende kombination

Egencia er parat til at støtte de hoteller, der håber på at komme med på næste års liste over de 100 mest foretrukne, samt de hoteller, der er med på listen i år, og som har ambitioner om at gentage succesen – som vi altid gør det med vores bedste leverandører. Vi har værktøjer, medarbejdere og erfaring til at hjælpe kundefokuserede hoteller med at betjene Egencias millioner af aktive erhvervsrejsende. Dette gælder for hoteller af enhver størrelse.

I de fleste tilfælde er opskriften på god kundeservice den samme, uanset om hotellet er stort, lille, uafhængigt eller en del af en større kæde. Selvom gedigne loyalitetsprogrammer naturligvis er et attraktivt element for erhvervsrejsende, ved vi, at det ikke altid er en mulighed for et hotel. Nøglen er at tilbyde en unik oplevelse for de erhvervsrejsende. Et miljø, der er bygget op omkring erhvervsrejsesegmentet, og underbygning af de områder, som overnatningsstedet udmærker sig ved, er altid et godt udgangspunkt for at opbygge tillid til de rejsende og deres virksomhed.

Vi er stolte over at støtte leverandører, der dyrker et kundefokuseret miljø og deler vores bestræbelser på at opbygge et tillidsforhold til virksomhedens rejseansvarlige. Vi værdsætter virkelig hoteller, der samarbejder med os om at levere den bedst mulige oplevelse. Der er intet mere værdifuldt for vores kunder end at vide, at deres rejsende opholder sig et sted, der leverer sikkerhedsforpligtelse, værdi og faciliteter. Endnu en gang tillykke til vinderne!

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.