Skip to main content

Sådan Kan Personalisering Forbedre Erhvervsrejser

En forbedret erhvervsrejseoplevelse

4 min
Posted: 15 September 2020
Emner: Blog
Custom-location-blog-image1.jpg

Forestil dig følgende: Du har ansvaret for erhvervsrejseløsningen i din virksomhed. En medarbejder skal rejse til Paris i forbindelse med arbejdet og bruger virksomhedens rejseplatform til at reservere et hotel. Ved første øjekast ser hotellet ud til at opfylde hendes behov i forhold til indretning og beliggenhed. 

Det viser sig dog, at hotellet ligger midt imellem to af de mest trafikerede områder i Paris, som befinder sig mellem hotellet og virksomhedens kontor. Medarbejderen skal nu bruge næsten to timer om dagen på at komme frem og tilbage mellem hotellet og kontoret.

Trafikpropperne bidrager til en dårlig rejseoplevelse og kan have en negativ indflydelse på hendes produktivitet, mens hun er på farten. De hoteller, som ville give hende mulighed for at undgå trafikken, ligger tættere på kontoret og kan reserveres via platformen. Personalisering inden for erhvervsrejser er uhyre vigtigt for at give rejsende de bedste muligheder og for at sikre, at medarbejderne reserverer de hoteller, som passer bedst til deres rejse- og forretningsmål.

Personalisering inden for erhvervsrejser

Alle rejsende i jeres virksomhed har forskellige rejsepræferencer. Hvis medarbejderne bruger et generisk reservationsværktøj, får de vist en række hotelmuligheder, der ikke passer til deres reelle behov. De fleste valgmuligheder vil ikke være egnede – de kan ligge for langt fra destinationen eller befinde sig i et farligt område.

Ville det ikke være skønt, hvis jeres rejsende kunne være opmærksomme på eventuelle problemer, inden de reserverede et hotel? Hvad nu hvis jeres rejsende havde de nødvendige oplysninger fra kollegaer, som kunne advare dem om lang transporttid, langtfra tilfredsstillende overnatningssteder med mere? Den gode nyhed er, at der nu er en nem måde at få disse oplysninger ud til de rejsende på. Vores platform tilbyder skræddersyede muligheder for at give jeres erhvervsrejsende det bedste hoteludvalg, herunder:

  • At sikre, at den rejsendes og virksomhedens hyppige destinationer og foretrukne hoteller er tilgængelige i søgemulighederne for destinationen.
  • At fremhæve relevante adresser såsom hovedkvarterer, forretninger, producenter osv.
  • At levere skræddersyede meddelelser, der er specifikke for destinationen – såkaldte geo-meddelelser – for at informere rejsebestillere om særlige lokale nyheder og sikkerhedsregler, for eksempel hvis en destination oplever politisk uro, som kan udgøre en fare for jeres rejsende.
  • At vise anmeldelser fra kollegaer for at hjælpe jeres rejsende med at vælge det bedste hotel.

En skræddersyet reservationsoplevelse er en del af en større bølge af erhvervssystemer, der integrerer teknologiske fremskridt, som er almindelige inden for e-handel. Efterhånden som tendenser inden for forbrugerteknologi smitter af på erhvervsrejsebranchen, vil jeres rejsende, særligt dem der er vokset op i den digitale tidsalder, højst sandsynligt forvente en intuitiv og personlig online oplevelse. De vil sætte pris på anbefalinger fra en platform, der kender deres mønstre. Nu kan de rejsende få en sådan oplevelse takket være vores samlede digitale rejseplatform.

Sådan fungerer personalisering

Som rejseansvarlig har du mulighed for at fastlægge skræddersyede parametre for jeres rejsende. Brugergrænsefladen på Egencias platform giver dig mulighed for at tilføje tilpassede adresser. Du kan indtaste oplysninger om foretrukne hoteller, kontorer og andre steder, som er relevante for jeres rejsende. Når rejsebestilleren søger efter en destination, vil de hoteller, du har angivet som favoritter, dukke op som farvede markører på et kort. Kortet vil også vise afstanden mellem hotellet og andre adresser såsom et kontor eller mødested.

Vi går endnu længere og downloader data om jeres rejsende, analyserer disse data og fodrer platformen med resultaterne for at gøre personaliseringen så relevant og nøjagtig som muligt. Gennem maskinlæring og kunstig intelligens kan vores platform undersøge data fra tidligere rejser, virksomhedens rejsepolitik, arbejdspladser og rejsemønstrene hos virksomhedens medarbejdere. Den henter data fra en lang række databaser, herunder det globale distributionssystem (GDS).

Processen stopper aldrig. Vi arbejder hele tiden på at lære hver rejsende bedre at kende. Ved hjælp af maskinlæring kan vores platform løbende opdatere hver enkelt rejsendes rejsepræferencer, og vi fortsætter med at investere i maskinlæring for at forbedre personaliseringen. Disse funktioner har til formål at skabe større brugervenlighed for rejsende, hvilket kan medføre en øget andel af rejser, der reserveres via platformen.

Derfor bidrager personalisering positivt til jeres rejseløsning

Personalisering gør reservationsprocessen nemmere for jeres rejsende. De vil gerne have valgmuligheder, men heller ikke for mange. Personalisering skaber en balance. Rejsebestillere får vist mange muligheder, men de kan indsnævre disse valgmuligheder ud fra virksomhedens specifikke input, personlige præferencer og data fra kollegaer.

En rejseplatform med personalisering kan også inkludere rejseanbefalinger og markere hoteller, der ikke overholder rejsepolitikken. På den måde hjælper platformen jeres rejsende med at undgå reservationer uden for rejsepolitikken.

En skræddersyet reservationsplatform bidrager til større tilfredshed blandt de rejsende. Det er målet. Glade erhvervsrejsende er ofte mere produktive på farten. En forenklet reservationsproces giver også jeres medarbejdere mulighed for at fokusere på deres arbejde frem for at bruge tiden på at reservere rejser.

Vi har desuden oplevet en højere konverteringsrate for hotelreservationer, når rejsende bruger et skræddersyet reservationsværktøj. Vores undersøgelse viser, at konverteringsraten stiger med 5%, når hotellet er angivet som favorit. Det giver mening. Personalisering skaber tryghed og tillid mellem den rejsende og hotellet. Rejsende er mere tilbøjelige til at reservere et anbefalet værelse, når det indgår i en personlig kontekst.

Start med at tilføje tilpassede destinationer og adresser for at begynde personaliseringen af jeres reservationsværktøj.

Var denne side nyttig?
0

Vil I gerne høre mere? Kontakt Egencias salgsafdeling.