Skip to main content

Rediger Eller Tjek Rejseplaner Med Erhvervsrejseappen

Tre grunde til at rejsende bør hente Egencias mobilapp før deres næste erhvervsrejse

5 min
Posted: 09 November 2020
Corporate Travelers Use Business Travel App

Forfatter – Skrevet af Prajanma Singh, Senior Product Marketing Manager

Vores smartphone er en integreret del af vores liv i dag. Fra det øjeblik vi står op, til vi går i seng, bruger vi den til et væld af forskellige ting. Vi bruger den eksempelvis til at kommunikere med vores nærmeste, til at slappe af, til at købe varer og services når som helst og hvor som helst samt til at udføre vigtige opgaver på farten.

Og den spiller en endnu større rolle, når tingene ikke går efter planen.

I løbet af de sidste par år har jeg været på erhvervsrejser på adskillige kontinenter, og der er én rejse, jeg stadig husker tydeligt: Dengang jeg missede mit tog. Jeg skulle være i Norden i en uge. Rejsen gik godt, og mit sidste møde var på en fredag i en lille by i Sverige. Jeg var en togtur og flyrejse væk hjemmefra, og jeg kunne ikke vente med at se min familie igen. Men desværre var jeg så uheldig, at mødet tog længere tid end planlagt. Da jeg endelig kom frem til togstationen, nåede jeg kun lige at se et glimt af toget forlade platformen. Jeg husker stadig, hvordan jeg stod på den tomme platform med én eneste tanke i mit hoved: Hvordan kommer jeg hjem? Jeg brugte et par minutter på at falde til ro, hvorefter jeg hev min smartphone frem, og indenfor fem minutter havde jeg reserveret en plads på det næste tog og sikret mig, at jeg kunne nå det sidste fly mod London.

Der findes ikke noget værre end at blive fanget på din erhvervsrejse. Det er på disse tidspunkter, at hjælpen skal være tilgængelig med det samme på den nemmest mulige måde. Og det er en af hovedårsagerne til, at vi har udviklet Egencias mobilapp – for at give jer og jeres erhvervsrejsende en betroet rejsemakker.

I dette blogindlæg, som er nummer to i vores serie, vil vi kigge nærmere på de tre vigtigste fordele ved Egencias mobilapp, samt hvordan den kan hjælpe rejsende i velkendte situationer:

  1. Få de mest opdaterede oplysninger på farten

Eksempel: Efterhånden som erhvervsrejser langsomt vender tilbage i Europa, har du måske endelig fået reserveret et par forretningsmøder, der vil kunne hjælpe dig med at forfølge virksomhedens planer om ekspansion. Mens du står i lufthavnen og tjekker dine e-mails, ser du en besked fra din rejseansvarlige, som er blevet sendt til dig for en time siden. Beskeden lyder på, at en af dine destinationer nu befinder sig på en rejseliste med restriktioner. Du skal nu finde ud af, hvordan du bedst ændrer din rejse i realtid, netop mens du er på vej om bord på flyet.

Hvorfor vælge Egencia: Med Egencias erhvervsrejseapp kan du modtage push-meddelelser med det samme, så du hurtigt kan blive opmærksom på rejseændringer – uden at skulle tjekke dine e-mails. Dette kan være en værdifuld kommunikationskanal, hvis du ikke ser e-mailen eller ikke har adgang til din e-mail. Du kan også se din komplette rejseplan, afbestille eller reservere din flyrejse, arrangere biludlejning og forlænge dit hotelophold – alt sammen via appen.

Kundefordel: Du ved aldrig, hvornår du får brug for at komme hurtigt væk fra et sted eller forlænge et ophold. Du behøver ikke at være ved din computer for at opnå dette eller vente på at få Wi-Fi-forbindelse – du kan fikse det direkte fra Egencias mobilapp.

  1. Foretag ændringer i sidste øjeblik, mens du er på farten

Eksempel: Du har en travl dag fyldt med det ene kundemøde efter det andet. Idet du er ved at færdiggøre et møde og skynder dig ud i taxaen for at nå det næste, modtager du en meddelelse om, at din udgående flyrejse er blevet aflyst.

Hvorfor vælge Egencia: Lige så snart du sidder i taxaen, åbner du Egencia-appen og reserverer den næste tilgængelige udgående flyrejse på under fem minutter.

Kundefordel: Når du har et travlt program og er på farten, vil enhver aflysning eller forsinkelse blot gøre dig endnu mere stresset. Sørg for, at du har de rette funktioner og værktøjer lige ved hånden, så du kan se varsler for flyrejser i realtid, foretage ændringer på farten og undgå unødvendigt stress.

  1. Få hjælp i krisetider

Eksempel: Dit fly blev forsinket, hvilket medførte, at du missede dit næste fly på rejsen.

Hvorfor vælge Egencia: Mens du forsøger at snakke med lufthavnspersonalet på den ene side og informere dine kunder om forsinkelsen på den anden side, kan du med fordel bruge et par sekunder på at anmode om at blive ringet op via Egencias mobilapp, så du ikke skal sidde i røret og vente på hjælp. En rejsekonsulent fra Egencia ringer dig op indenfor et par minutter og reserverer en plads til dig på det næste udgående fly. Du bruger appen til at give hotellet besked om din sene ankomst. Når du ankommer til din destination, bruger du appen til at finde de bedste muligheder for landtransport (appen har allerede hotellets adresse fra reservationen), så du kan komme frem til dit hotel hurtigst muligt!

Kundefordel: Når der opstår forsinkelser på din erhvervsrejse, påvirker de typisk resten af din rejseplan. Håndter disse ændringer i Egencia-appen hurtigt og effektivt.

Vi står i en tid præget af COVID-19, som vi aldrig har set før, og tingene ændrer sig hver dag – hvis ikke hver time. Vi vil gerne hjælpe jer med at sørge for, at jeres rejsende har værktøjerne i deres hænder, når de er på farten, så de kan rejse med sikkerhed. Vi håber derfor, at Egencias mobilapp vil være jeres betroede rejsemakker i disse svære tider. Pas godt på jer selv!

Download Egencias mobilapp i dag.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.