Skip to main content

Erhvervsrejsetendenser under COVID-19

Analyse Af Erhvervsrejsetendenser Under COVID-19

2 min
Posted: 19 November 2020
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

COVID-19 har ændret erhvervsrejser og vil blive ved med at gøre det i de kommende år. Det betyder, at I skal tage jeres globale erhvervsrejsestrategi op til overvejelse og finde nye måder at støtte erhvervsrejsende på.

Egencia forpligter sig til at give jer de nødvendige rejseværktøjer, så I kan få kontrol over jeres rejseløsning, mens vi klarer os igennem det kaos, den nuværende krise har forårsaget. Vi har indsamlet og analyseret rejsedata under pandemien og kombinerer dem med maskinlæring for at forstå rejsetendenserne i forskellige regioner og brancher. Ved at analysere online reservationsdata fra de seneste 60 dage kan I sammenligne jeres virksomhedens fremskridt og rejser med resten af jeres branche, land og region. Disse data giver værdifuld indsigt, som kan hjælpe jer med at optimere jeres rejseløsning, opdatere jeres rejsepolitik og fungere som generel vejledning, så I kan komme tilbage på farten.

Sådan bruger I disse data om erhvervsrejsetendenser

Brug nyttige data i jeres erhvervsrejseplaner, når I genoptager rejser, og tilpas jeres rejsepolitik ved at finde ud af:

  • Hvilke lande oplever en stigning i antallet af rejser?  
  • Hvilke brancher rejser i øjeblikket? 
  • Hvilke brancher planlægger at genoptage rejser snart? 
  • Hvor rejser de hen? 
  • Hvor lang tid i forvejen reserverer rejsende? 

Hvad betyder det for jeres erhvervsrejseløsning?

Mens I forbereder jer på at genoptage erhvervsrejser, kan I gennemgå og opdatere jeres erhvervsrejsepolitikker og reservationsprocesser. Det kan være nødvendigt at redefinere, hvad der anses som nødvendige rejser for hyppigt rejsende, medarbejdere, der rejser sjældent, og alle derimellem for at beslutte, hvem der kan rejse til forskellige destinationer.

Rejser under en pandemi skaber mange spørgsmål om, hvordan I trygt kan vende tilbage på farten. En pålidelig samarbejdspartner kan hjælpe jer gennem vanskelige tider og give jer de svar, I har brug for, når I har mest brug for dem. I tider som disse har I brug for et erhvervsrejsebureau, som kan hjælpe jer med at optimere jeres rejseløsning, efterhånden som I forsøger at reducere rejserisici og sikre jeres erhvervsrejsendes trivsel.

Var denne side nyttig?
0

Udfyld formularen for at se erhvervsrejsetendenser under COVID-19 for jeres region eller branche