Skip to main content

Reducer CO2-udledningen med vores fly/tog-visning

Egencia introducerer et nyt værktøj til sammenligning af fly og tog for at sikre bæredygtige rejser

2 min
Posted: 24 October 2021
Air vs. Rail Comparator Tool for Sustainable Travel

af Kenza Samiry, Senior Product Manager

Bæredygtighed er en topprioritet for mange regeringer og virksomheder, og der er særligt fokus på rejsebranchen, som skal tage store skridt for at reducere CO2-udledningen. Som Product Manager for bæredygtighed er det min mission at hjælpe vores kunder med at tilpasse deres kultur og indføre nye vaner for at sikre mere bæredygtige erhvervsrejser. Vi har en række bæredygtighedsfunktioner, som kan hjælpe vores kunder med at spore og reducere deres CO2-udledning og dermed give rejsende mulighed for at træffe klimavenlige valg, når de rejser. Dette omfatter CO2-sporing på reservationsplatformen, mulighed for at vælge elektriske køretøjer og filtrere efter ladestandere, CO2-oversigt og -rapportering, skræddersyet rådgivning og tiltag med henblik på udligning af CO2.

Vores mission om at hjælpe kunder med at reducere deres CO2-aftryk fortsætter med lanceringen af vores nye fly/tog-visning, som giver rejsende og rejsebestillere mulighed for at vælge et alternativ til flyrejser for at sikre mere bæredygtige og effektive rejser. Dette hjælper virksomheder med at reducere deres CO2-udledning, opnå deres budgetmål for CO2 og spare tid, når det er hurtigere at rejse med tog frem for fly.

Hvad er nyt?

Vi har samarbejdet med vores kunder om at udvikle en sammenligningsfunktion for fly og tog, der giver rejsende og rejsebestillere besked, når det er muligt at rejse med tog på samme rute som en flyvning. Ved at tilbyde et alternativ i form af togrejser kan rejsende og rejsebestillere opnå grønnere og mere effektive rejser, der reducerer CO2-aftrykket væsentligt.

Hvordan fungerer det?

Når en rejsende eller rejsebestiller søger efter en flyrejse, f.eks. en rejse fra London til Paris, vises et banner øverst på søgesiden, som opfordrer til at tjekke alternativet med tog. Denne nye funktion gør det nemmere at vælge togrejsen og dermed også en grønnere rejse – uden ekstra arbejde eller omkostninger. På den måde kan kunder reducere deres CO2-udledning fra flyrejser betydeligt.

Hvad er drivkraften bag denne funktion?

Vores mission er at hjælpe kunder med at overveje alternative rejsemuligheder ved at tilbyde grønnere transportformer, som reducerer deres klimapåvirkning og hjælper dem med at opnå deres forretningsmål. Dette er fremtiden inden for bæredygtige erhvervsrejser, og vi er glade for, at Egencias kunder kan bane vejen på dette område.

Egencia forpligter sig fortsat til at hjælpe vores kunder med at opnå deres bæredygtighedsmål med en platform, som reducerer deres CO2-aftryk og giver rejsende adgang til bæredygtige transportmuligheder på erhvervsrejser. Besøg vores side om bæredygtighed for at få flere oplysninger om vores værktøjer.

Var denne side nyttig?
1

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.