Skip to main content

Egencia Udnævnt Som Førende I IDC MarketScape-rapport

IDC MarketScape-rapport positionerer Egencia som leder

2 min
Posted: 11 December 2019
IDC_Egencia_graph-1200x800.png

Analyseværktøjet IDC MarketScape til leverandørvurdering i forbindelse med SaaS- og cloud-baserede applikationer til reservation af erhvervsrejser i 2019 anerkender Egencias kompetencer inden for optimering og anvendelse af forbrugerdata som del af Expedia Group til at levere SaaS-løsninger, der forbedrer erhvervsrejseoplevelsen. Rapporten anerkender også vores omfattende globale kompetencer i 60 lande og vores yderligere netværk af samarbejdspartnere i 30.000 byer. Læs uddraget af rapporten for at finde ud af, hvorfor IDC MarketScape peger på Egencia som leder.

IDC MarketScape vurderer vores kernekompetencer, herunder kundetilfredshed, funktionalitet og udvalget af tjenester, som tilbydes af vores netværk af samarbejdspartnere og intelligente workflows. Derudover vurderer IDC MarketScape, at vores fremtidsstrategi overgår forventningerne inden for forskning og udvikling, tempo, innovation og funktionalitet. Denne analysemodel til leverandørvurdering er udviklet til at give en oversigt over konkurrencedygtigheden blandt ICT-leverandører på et bestemt marked.

Analysemetoden involverer en grundig bedømmelsesmetode, der er baseret på både kvalitative og kvantitative kriterier, som munder ud i en enkelt grafisk illustration over hver leverandørs position på et bestemt marked. Kompetencebedømmelsen måler leverandørens produkt, go-to-market-strategi og forretningsførelse på kort sigt. Strategibedømmelsen måler justering af leverandørens strategier i forhold til kundernes krav i en periode på tre til fem år. Leverandørens markedsandel repræsenteres af ikonernes størrelse.

KILDE: IDC MarketScape: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Corporate Travel Booking Applications 2019 Vendor Assessment, af Kevin Permenter, Jordan Jewell og Frank Della Rosa, December, 2019, IDC # US45655219

Var denne side nyttig?
0

Læs uddraget fra rapporten