Skip to main content

Forskning i en veladministreret rejseløsnings påvirkning af virksomhedens resultater

Rejsekultur: En konkurrencefordel på et globalt marked

1 min
Posted: 18 June 2019
HBR.jpg

Videoopkald og online samarbejdsværktøjer er alletiders til samarbejde mellem teams verden over. Når det gælder muligheden for at opnå en mærkbar konkurrencefordel, kan det dog ikke erstatte det personlige møde. Derfor kan en veladministreret erhvervsrejseløsning, som understøtter møder ansigt til ansigt, hjælpe virksomheder med at opbygge stærkere kundeforhold, en mere samarbejdsdygtig arbejdsplads og en samlet virksomhedskultur på verdensplan.

Ny forskning fra Harvard Business Review Analytic Services i samarbejde med Egencia sætter fokus på, hvilken betydning en virksomheds rejsekultur kan have for forretningsresultatet. Forskningen viser overraskende nok, at virksomheder med en stærk rejsekultur kan se betydelige forbedringer inden for følgende nøgleområder:

  • Rentabilitet
  • Kundefastholdelse
  • Medarbejdertilfredshed
  • Markedsandel

Virksomheder med en stærk rejsekultur anser erhvervsrejser som en strategisk investering med konkret forretningsmæssig værdi. De har veladministrerede erhvervsrejseløsninger, som er med til at spare penge og hjælpe virksomheden til at vokse og udvikle sig.

Læs rapporten for at finde ud af, hvordan en stærk rejsekultur kan betyde en mærkbar konkurrencefordel for jeres virksomhed.

Var denne side nyttig?
1

Download rapporten: