Skip to main content

Fordele for erhvervsrejsende ved billeje hos Egencia

Fordelene ved biludlejning hos Egencia

5 min
Posted: 24 July 2019
Business-traveler-collecting-rental-car1.jpg

For mange erhvervsrejsende starter rejsen med at søge efter flyrejse og hotel og reservere begge dele. Flyrejser og overnatningssteder er ofte de væsentligste komponenter på en erhvervsrejse, men hvad med transporten, når de rejsende er fremme på deres destination? Og hvad med rejser, der ikke involverer fly? Flere erhvervsrejser går over landjorden end gennem luften, men tænker rejsende og rejseansvarlige nok over betydningen af landtransport?

En erhvervsrejseudbyder som Egencia kan hjælpe jeres virksomhed med at administrere alle erhvervsrejsens komponenter. Vores globale platform gør det nemmere at reservere og ændre flyrejser og hoteller. Det samme gælder for landtransport. Takket være platformens reservationsværktøj samt en gennemsnitlig rabat på 5% på alle offentliggjorte priser blandt Egencias foretrukne leverandører verden over har vi gjort billeje billigere og mere ligetil for virksomheder.

Lad jeres rejsende tage styringen

Vores samlede platform giver rejsende mulighed for at reservere flyrejser, overnatningssteder og billeje på én gang. Derudover kan de reservere og administrere deres erhvervsrejser på deres computer, tablet eller via Egencias app, uanset hvor de befinder sig – de kan endda påbegynde reservationen på én enhed og gennemføre den på en anden.

Rejsende kan også bruge platformen til at træffe velovervejede beslutninger, når de skal vælge den bedste transportform. Hvis prisen har stor betydning, uanset om det skyldes virksomhedens omkostningsbevidste kultur eller kommer til udtryk mere eksplicit som en del af virksomhedens rejsepolitik, sørger Egencias platform for, at de rejsende har alle de nødvendige oplysninger for at træffe det bedste valg. Rejsende kan sammenligne tilbud fra forskellige leverandører, herunder firmaaftaler, gennem en brugervenlig visning, der omfatter oplysninger om f.eks. priser og yderligere omkostninger.

Jeres rejsende har også adgang til ekstraudstyr såsom vinterdæk og GPS for at sikre den bedst mulige rejse. Derudover er det muligt at hente bilen ét sted og aflevere den et andet.

Rejsende kan desuden foretage ændringer til deres biludlejning efter reservationstidspunktet. Gennem vores platform kan reservationen ændres med blot et par klik. Denne funktion hjælper rejsende med at bevare overblikket over deres rejse, mens rejseansvarlige samtidig kan have ro i sindet, velvidende at jeres rejsende får support både hjemme og på farten.

Styr jeres erhvervsrejser i den rigtige retning

Hvem er ansvarlig for indkøb i jeres virksomhed? Hvordan træffer vedkommende beslutninger? Priser og effektivitet spiller uden tvivl en stor rolle for alle virksomhedens indkøb.

Hvis nu indkøbschefen var med til at evaluere jeres rejseløsning – hvad ville konklusionen så være? Den indkøbsansvarlige ville muligvis opleve en manglende overensstemmelse mellem den måde, flyrejser, overnatningssteder og landtransport som billeje reserveres og administreres på under jeres nuværende rejseløsning, og at nogle komponenter fungerer mere effektivt end andre.

En erhvervsrejseudbyder som Egencia kan give jeres virksomhed alle de relevante muligheder samlet på ét sted. Så er indkøbschefen tilfreds, da vedkommende ikke behøver at lede efter flere forskellige løsninger til de medarbejdere, som skal afsted på erhvervsrejser. Du som rejseansvarlig kan også holde det enkelt og effektivt.

Udvikling for rejseansvarlige

Med Egencias løsning til billeje kan I give jeres medarbejdere adgang til at administrere deres rejse over land, samtidig med at I får indsigt i deres rejsemønstre gennem data. Vores platform giver jer mulighed for at få overblik over jeres rejseudgifter gennem det innovative og brugervenlige værktøj, Egencia Analytics Studio. Data fra Egencia Analytics Studio kan hjælpe jer med at skabe prognoser for jeres rejseudgifter, planlægge jeres rejsebudget og finde muligheder for besparelser.

En global erhvervsrejseudbyder som Egencia har en global rækkevidde i forhold til rejsemuligheder, kundeservice og adgang. Vi arbejder dog også hårdt på at opnå relevans på lokalt niveau, og vi har gode forhold til leverandører på et stort antal destinationer, som hjælper os med at tilbyde billeje med størst mulig værdi for pengene.

Rejseansvarlige hos Egencia har alle de nødvendige værktøjer, så virksomhedens rejsende trygt kan leje en bil. De inkluderer blandt andet fleksible betalingsmuligheder, for eksempel via en rejsekonto eller direkte fakturering. Med disse værktøjer kan rejsende administrere deres egne rejseudgifter på platformen, uden at skulle indsamle bunker af kvitteringer og betalingsoplysninger. Det er en stor fordel for de rejseansvarlige, som ellers skulle bruge mange timer på at gennemgå kvitteringer.  

Rejseansvarlige hos Egencia kan være trygge ved, at vores platform hjælper de rejsende med at administrere tid, komfort og udgifter efter behov.

Egencias indflydelse på jeres bundlinje

Forestil dig, at to af virksomhedens ledere skal besøge en kunde i South Bend i det nordlige Indiana. Eftersom South Bend er en lille by med få daglige ruter, råder du dem til at flyve til Chicago og leje en bil til resten af turen. Bilen er afgørende for at kunne komme rundt i South Bend og giver dem også mulighed for at besøge en potentiel kunde på vejen i en anden by, Gary.

Undervejs er der flyforsinkelser. De kontakter kundeservice, som kan fortælle dem, at det ikke er nødvendigt at ændre billejen. Billeje via vores platform inkluderer flynummeret, så udlejningsfirmaet får automatisk besked om det nye ankomsttidspunkt.

De to medarbejdere sparer en masse tid på at rejse med Egencia, og de er godt tilfredse. Derudover er de loyale og føler, at de har støtte fra virksomheden, i og med at de trygt kan vide, at deres komfort og velvære er en prioritet.

Selv da en af de rejsende bliver forfremmet nogle måneder senere og skal overflyttes til et andet kontor, er oplevelsen den samme. Egencias platform leverer en ensartet oplevelse verden over for både rejsende og rejseansvarlige, uanset hvor de befinder sig.

Fordelene i korte træk

Det har aldrig være nemmere at reservere og ændre billeje for erhvervsrejsende. Her er de største fordele ved at samarbejde med Egencia:

  • En portal, der kan tilgås fra alle enheder, og som viser flere forskellige muligheder fra forskellige leverandører. Rejsende kan nemt sammenligne tilbud, før de vælger det, der passer bedst til deres behov og jeres rejsepolitik.
  • En gennemsnitlig rabat på 5% på offentliggjorte priser, hvilket hjælper jer med at maksimere jeres rejseinvesteringer.
  • En enkelt platform til både individuelle reservationer og samlede data over billeje med solide værktøjer til dataanalyse, som skræddersyer muligheder for de rejsende (og giver rejseansvarlige mulighed for at identificere mønstre og finde muligheder for besparelser i fremtiden).

Læs mere om tendenser for billeje til erhvervsrejser.

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.