Skip to main content

Moderne administration af erhvervsrejser til en rejsebranche i hastig forandring

Gør brug af risikostyring. Sørg for de rejsendes trivsel. Gør jer klar til fremtiden.
Hvordan kan Egencia hjælpe med at modernisere jeres virksomheds erhvervsrejseløsning?

Den eneste anerkendte teknologiske B2B-platform til rejser

Egencia giver rejsende, rejseansvarlige og rejsebestillere adgang til enestående brugeroplevelser med værdi og udvalg i samarbejde med American Express Global Business Travel.

Vi skiller os ud

Previous
Next

Hele verdens erhvervsrejseplatform

  • Virksomheder i alle størrelser i mere end 60 lande samarbejder med Egencia om at modernisere deres erhvervsrejseløsninger
  • Vi benytter os af alle Expedia Groups ressourcer til at levere enkle, brugervenlige erhvervsrejser, som de rejsende er glade for, samt hurtig eksperthjælp til uventede øjeblikke
  • Med vores globalt integrerede platform og effektive administration af rejseløsninger kan I være sikre på, at jeres rejseløsning er optimeret til at håndtere risici og samtidig maksimere virksomhedens afkast

 

Worlds Business Travel Platform
Relaunch Your Business Travel Program

Genoptagelse af rejser

Efterhånden som erhvervsrejser genoptages, kan I klæde jeres erhvervsrejseløsning på til succes. Egencia står klar til at hjælpe.

 

Black background promo blade

Er I klar til at opdatere jeres rejseløsning?

Hvis tiden er kommet til at tilpasse jeres erhvervsrejseløsning for at få kontrol over risici, sikre de rejsendes trivsel og holde øje med jeres rejseudgifter, så kan disse værktøjer hjælpe.

Egencia holder jer opdaterede

Sidste år muliggjorde Egencia 14 millioner erhvervsrejser. Som jeres erhvervsrejsebureau hjælper vi hele vejen.

Eksperthjælp fra kundeservice

De rejsendes sikkerhed er vigtigere end nogensinde før. Find ud af, hvordan I kan få kontrol over risici, opfylde sikkerhedsforpligtelsen og få jeres erhvervsrejsende til at føle sig trygge. 

  • Det er afgørende at have en omfattende erhvervsrejsepolitik, der hurtigt kan tilpasses. Brug denne gratis vejledning som hjælp til at oprette en rejsepolitik, der kan tilpasses jeres behov. 
  • Prioriter de rejsendes trivsel. Send oplysninger og varsler, og hjælp de rejsende i realtid via mobilappen og det online reservationsværktøj
  • Reducer risici ved at øge overholdelsen af rejsepolitikken

 

Managing Travel Risk
Travelers Safety Checklist

De rejsendes trivsel kommer i første række

Det er vigtigt, at jeres medarbejdere føler, at de har fuld opbakning fra det øjeblik, de reserverer, til de vender hjem igen. Egencias rejsespecialister står klar til at hjælpe.

Besparelser og investeringsafkast

Selvom rejsebranchen ændrer sig, bliver virksomheder stadig nødt til at tage strategiske beslutninger baseret på omkostninger og afkast. Egencia kan hjælpe jer med at øge bundlinjen.

  • Med rejsedata til rådighed kan I opnå indblik, finde besparelsesmuligheder og optimere rejseudgifter i realtid med Egencia Analytics Studio
  • Find ud af, hvordan Umpqua Bank har maksimeret sit afkast på erhvervsrejser med Egencia
  • Egencias rejsetjenester kan hjælpe til at forenkle rejseafregningen. Administrer rejseafregning for at afspejle udgifter med personlige kreditkort eller firmakreditkort
  • 18 måder vores løsninger til administration af rejser kan hjælpe jer med at spare tid og penge på
Savins & ROI

Egencia leverer Expedia Groups support og fleksibilitet til næsten to millioner erhvervsrejsende i alle typer virksomheder. Skal I være en af dem?

light-grey-background-image
Travel Management Software

G2 rangerer Egencia som leder i software til rejseadministration

Vi har arbejdet hårdt for at gøre reservation og administration af erhvervsrejser så enkelt som muligt. Vi giver både rejsende og rejseansvarlige de data, de behøver for at kunne øge overholdelsen, administrere rejsepolitikken og optimere deres rejseløsning.

Black background promo blade

Overvejer I at genoptage erhvervsrejser?

I samarbejde med Festive Road har Egencia udarbejdet dokumentet "Permissible Travel Framework" til at vurdere en virksomheds overordnede parathed til at rejse baseret på virksomheden, de individuelle medarbejdere og myndighedernes anvisninger.

Anmod om en demo for at se, hvad erhvervsrejseløsninger hos Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.