Skip to main content

En Guide Til At Opbygge Jeres Erhvervsrejsepolitik,En Guide Til At Opbygge Jeres

Gratis vejledning til erhvervsrejsepolitikker

1 min
Posted: 17 May 2020
free-business-travel-policy-template.jpg

Det er vigtigere end nogensinde at sikre, at jeres virksomhed har en omfattende erhvervsrejsepolitik. Når I forbereder jer på at få jeres rejsende tilbage på farten efter COVID-19, er det afgørende at have en erhvervsrejsepolitik, der understøtter behovene hos både jeres virksomhed og jeres erhvervsrejsende. Lad jer ikke skræmme ved tanken om at opdatere eller oprette nye rejsepolitikker med henblik på rejser efter COVID-19. Vi er her for at hjælpe. Vi har udviklet en omfattende vejledning til erhvervsrejsepolitikker med alt, hvad I har brug for at vide til at opbygge en rejsepolitik, som understøtter behovene hos jeres virksomhed og jeres erhvervsrejsende. Vejledningen til rejsepolitikker fremhæver også områder, hvor I kan introducere omkostningsbesparende tiltag og risikostyring. Denne vejledning hjælper med følgende:

  • At forstå vigtigheden af en rejsepolitik
  • Reservation af rejser og rejseafregning
  • Rejsepolitikker for fly- og togrejser
  • Rejsepolitik for indkvartering
  • Rejsepolitik for biludlejning

"Tidligere hos NTTS var der mange rejsepolitikker i virksomheden, så der var ingen, som kunne huske dem udenad. Men med Egencia behøver du slet ikke at huske noget. Rejsepolitikken er tilgængelig direkte på platformen."

Tricia Lim, Executive VP for virksomhedsplanlægning hos NTT Singapore.

Få det hele med, når I tilpasser jeres rejsepolitik. Download vejledningen til erhvervsrejsepolitikker for at tjekke, om I er dækket ind.

Var denne side nyttig?
0

Download vejledningen