Skip to main content

Risikostyring, Rejsevejledninger Og Varsler

Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies
Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies

Sikkerheds- og destinationsoplysninger til rejsende

Erhvervsrejsebranchen har gennemgået enorme forandringer. Brug vores værktøjer til administration af rejser, herunder Egencia® Travel Advisor, til at optimere jeres rejseløsning og tage hånd om jeres rejsende.

Optimer de rejsendes trivsel

Egencia® Travel Advisor hjælper med at sikre, at jeres erhvervsrejsende og rejsebestillere har adgang til sikkerheds- og destinationsoplysninger samt information om potentielle risici, når de planlægger deres rejser.

  • I bør forsikre rejsende om, at I tager hånd om deres sikkerhed under rejsen, ved at holde dem opdaterede om rejsevarsler vedrørende pandemien og andre rejsevejledninger.
  • Hjælp jeres rejsende med planlægningen ved at give dem nem adgang til oplysninger om typer af risici og sikkerhedsforanstaltninger såsom krav om mundbind, karantæne og andre retningslinjer.
  • Støt jeres erhvervsrejsende i krisetider og ved potentielle risici, herunder naturkatastrofer og civile uroligheder, med direkte adgang til myndighedernes rejsevejledninger og -varsler, når de planlægger og reserverer deres rejser.
Support travelers’ wellbeing
Light grey under the wing

Støt jeres rejsende, og minimer erhvervsrisici

Uanset om I er ved at lægge en ny strategi for risikostyring eller finpudser jeres rejsepolitik, kan Egencia® Travel Advisor hjælpe jer med at optimere jeres strategier for sikkerhedsforpligtelse med rejsevejledninger og varsler.

Gain predictability and control

Opnå større forudsigelighed og kontrol

Brug Egencia® Travel Advisor til at opnå en effektiv risikostyring og større forudsigelighed og kontrol i jeres rejseløsning. Der findes flere måder, hvorpå data om rejsevejledninger kan hjælpe jer med at balancere virksomhedens mål og vækst, samtidig med at I tager hensyn til medarbejdernes mentale helbred og trivsel.

  • Tag velinformerede og sikre beslutninger om jeres plan for risikostyring. Hvis der f.eks. er restriktioner for ind- og udrejse i et land, kan I oprette en rejsepolitik baseret på den rejsendes afrejsested. 
  • Hold jer ajour med krav til karantæne og andre regler for at give jeres erhvervsrejsende relevante og øjeblikkelige opdateringer. 
  • Brug standarder for personlige værnemidler til at sammensætte en rejsepakke til jeres erhvervsrejsende. 
  • Opdater nemt og hurtigt jeres rejsepolitik for destinationer med høj risiko eller andre risikofaktorer for at holde de rejsende opdaterede. 
  • Få nem adgang til Egencias sporing af rejsende for at identificere rejsende, hvis rejser kan være påvirket af aktuelle rejsevejledninger og -varsler.

Gør de rejsende trygge

Egencia hjælper jer med at gøre de rejsende trygge og sikre deres trivsel med relevante og personlige visninger af sikkerheds- og destinationsoplysninger, når de reserverer. 

Alle, der reserverer erhvervsrejser, kan nemt se oplysninger om leverandørernes sundheds- og hygiejneforanstaltninger under reservationsprocessen, uanset om de bruger en computer eller mobilappen.

Gør de rejsende trygge ved at hjælpe dem med at holde sig opdaterede om eventuelle sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med deres destination og reservation af hotel, billeje, fly eller tog.

Increase travelers’ confidence

Anmod om en demo for at finde ud af, hvad erhvervsrejseløsninger hos Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt venligst Egencias kundeservice.