Skip to main content

Betydningen Af Risikovurdering Af Rejser

Travel Manager Performs Travel Risk Assessment
Travel Manager Performs Travel Risk Assessment

Risikovurdering af rejser

En solid risikovurdering er en hjælp, når I skal oprette rejsepolitikker og procedurer til at beskytte erhvervsrejsende – og jeres virksomhed.

Beskyt jeres vigtigste aktiver

Der er intet, der er mere værdifuldt for jeres virksomhed end medarbejderne. Når I er klar over, hvilke potentielle rejse- og sikkerhedsrisici jeres rejsende står over for, kan det hjælpe jer med at beskytte dem og jeres virksomhed.

Første skridt er at sikre, at I har etableret en stærk politik for sikkerhedsforpligtelse til at beskytte jeres medarbejdere mod rejserelaterede risici, herunder naturkatastrofer, infektionssygdomme og civile uroligheder. Det er afgørende at have sikkerhedsforanstaltninger på plads, fra det øjeblik jeres rejsende reserverer en rejse, undervejs på rejsen, og indtil de er tilbage igen.

Den komplette guide til rejsendes trivsel

People Working In An Office
Light-grey-mobility

Tilpas jeres rejseløsning, så den dækker jeres unikke behov

Erhvervsrejser er under forandring – jeres rejseløsning bliver også nødt til at forandre sig. Brug vores guide til at hjælpe med at fastsætte mål og gennemgå jeres rejsepolitik for at holde trit med det skiftende erhvervsrejselandskab.

Woman Doing Travel Risk Assessment

Sikkerhed for de rejsende er en god forretning

At beskytte jeres medarbejdere er bare en del af jeres sikkerhedsforpligtelse. Derudover skal I også beskytte virksomheden.

Alle virksomheder er forskellige, og netop derfor er det afgørende at forstå, hvordan I sikrer jeres virksomhed. Et af elementerne i en risikovurdering af rejser er at undersøge jeres virksomheds erhvervsrejsemønstre, hvordan I administrerer og kommunikerer rejsevarsler til jeres medarbejdere, og hvilken slags politik for sikkerhedsforpligtelse jeres leverandører har. Et andet aspekt er at gennemgå eventuelle yderligere foranstaltninger, I måske bør træffe, som for eksempel køb af rejseforsikring eller intern oplæring, der kan hjælpe jeres rejsende med at forblive sunde, mens de rejser.

Sådan udfører I en risikovurdering af rejser

Rejsevarsler og -vejledninger

Som en del af jeres sikkerhedsforpligtelse er det vigtigt at vide, hvad der sker, og hvor jeres rejsende er – når som helst, hele tiden.

For at hjælpe jer med dette har vi føjet indbyggede rejsevejledninger og varsler om rejser med høj risiko til vores reservationsværktøj for både afrejse- og ankomstdestination for den rejsende. Dette sikrer, at virksomheden og jeres rejsende kan træffe de bedste beslutninger og ændre eventuelle rejseplaner derefter. Derudover er der Egencias sporing af rejsende, som gør det muligt at finde rejsende overalt i verden i nødstilfælde.

Se videoen om sporing af rejsende

Woman On Business Trip Hiring A Car

Anmod om en demo for at se, hvad erhvervsrejseløsninger hos Amex GBT Egencia kan gøre for jer.

Allerede kunde? Kontakt Amex GBT Egencias kundeservice.