Skip to main content

Sådan Understøtter Et Omfattende Udbud Besparelser På Erhvervsrejser

Sådan opnår I besparelser med et omfattende fly- og togudbud

4 min
Posted: 21 May 2020
benefit-from-airr-and-rail-savings.jpg

For mange virksomheder har forberedelserne til rejser efter COVID-19 medført nye prioriteringer. De rejsendes sikkerhed og velvære står øverst på listen sammen med et skarpt fokus på kontrol af udgifter og besparelser.

Med Egencia kan jeres virksomhed drage fordel af et omfattende transportudbud for at fremme både besparelser og jeres sikkerhedsforpligtelse. Fra visuelle data og rapporteringsteknologi til Egencias sporing af rejsende og varsler giver vi jer mulighed for at administrere jeres udgifter og risikostyring fra et og samme sted, hvilket sparer jeres virksomhed både tid og penge.

Sørg for, at jeres virksomhed får den bedste værdi fra jeres erhvervsrejseudbyder. Download tjeklisten over besparelser på erhvervsrejser.

Et udbud, der understøtter jeres rejsepolitikker

Hos Egencia tilbyder vi et udvalg fra 290 flyselskaber i gennemsnit. Det er 290 flyselskaber og tusindvis af flyrejser, der er tilgængelige ved et tryk på en knap for jeres rejseansvarlige, rejsebestillere og erhvervsrejsende. Derudover fremmer vores løsning til rejseadministration overholdelse af rejsepolitikken, hvilket sparer jeres rejsebestillere tid og stress og reducerer rejseudgifterne for jeres virksomhed. Reservationer, der ikke er i overensstemmelse med rejsepolitikken, er tydeligt markeret, og hvis jeres rejsepolitik for eksempel kræver, at jeres rejsende vælger den lavest tilgængelige pris, får de vist denne pris først.

"Tidligere var der mange rejsepolitikker i virksomheden, så der var ingen, som kunne huske dem udenad, men med Egencia behøver du slet ikke at huske noget. Rejsepolitikken er tilgængelig direkte på platformen."

– Tricia Lim, Executive VP for virksomhedsplanlægning hos NTT Singapore.

Sådan sparede NTTS tid og penge

Vi har samarbejdet med NTT Singapore for at sikre, at deres rejseløsning var fleksibel og kunne levere besparelser i forhold til både tid og penge. Vores løsning anbefaler automatisk erhvervsrejsemuligheder baseret på den laveste pris og i overensstemmelse med rejsepolitikken hos NTTS.Vi sparede NTT Singapore mellem 27 og 58% på flypriser i løbet af et år.Tidsbesparelserne var også betydelige. De gik fra at bruge en time pr. reservation på at sende rejsegodkendelser frem og tilbage til at bruge omkring 15 minutter pr. reservation, inklusive tid brugt på godkendelse.

Spar tid og penge i luften

Egencia Savings Finder for Air bruger maskinlæring til at levere gennemsnitlige besparelser på 14% pr. flyrejse.* Hvis du eksempelvis allerede har reserveret en flyrejse, vil Savings Finder-teknologien holde øje med skiftende priser og ombooke flyrejsen til dig til en lavere pris, hvis en sådan skulle blive tilgængelig. Du behøver ikke gøre noget, og både sæde og kabineklasse vil forblive uændret.

Spar tid og penge på landjorden

Hvis jeres erhvervsrejsende ikke flyver, skal de stadig kunne komme fra A til B for at udføre deres arbejde. Gennem vores samarbejde med udbydere som Amadeus, SilverRail og BeneRail tilbyder vi et udbud på tværs af 80 togselskaber verden over. Vi hjælper også jeres rejsende på fire hjul med over 35.000 biludlejningskontorer på verdensplan. Det er let for jeres rejsende at leje en bil, da vores data viser en online andel på hele 89% for biludlejninger.

Fordelene ved et samlet udbud

Ved at tilbyde et omfattende udbud – og samle det hele på ét sted – kan jeres virksomhed spare jeres rejseansvarlige og rejsende rigtig meget tid. Tid, der kan bruges på at være mere produktive og skabe vækst i jeres virksomhed.

Hos Nasdaq opnåede de besparelser på 500.000 USD, en dobbelt så høj online andel og reducerede antallet af timer brugt på administration af rejseløsningen med 50 timer pr. uge i løbet af de første seks måneder med Egencia. 

En brugervenlig og forbrugerlignende oplevelse øger jeres online andel. Når udbud, reservation og rapportering er samlet på ét sted, kan jeres virksomhed få et overblik over jeres medarbejderes rejsemønstre. Denne visning inkluderer vigtig rapportering over, hvor de rejsende har været, og hvor de er på vej hen, så jeres virksomhed kan opfylde jeres sikkerhedsforpligtelse og planlægge risikostyring.

Et komplet overblik over jeres rejseudgifter

Hvis det at spare tid og penge på reservationer lyder genialt i teorien, men I stadig prøver at finde ud af, præcis hvor meget jeres virksomhed bruger på rejser, kan vores samlede løsning hjælpe jer. Egencia Analytics Studio giver jer rapporter over en række forskellige aspekter af jeres rejseløsning, så I kan finde netop de områder, der kunne være mere omkostningseffektive.

Ved hjælp af Analytics Studio kan I nemt holde øje med vigtige parametre gennem oversigter over flyrejser, hotelophold, togbilletter og biludlejning, så I ved præcis, hvordan jeres virksomhed klarer sig i forhold til overholdelse af rejsepolitikken, online andel, udgifter og besparelser. Oversigten til benchmarking giver jer letforståelige visualiseringer, der viser, hvilke ruter I reserverer oftest, hvilke byer I besøger mest, og hvor meget andre virksomheder betaler for samme rejser, så I kan optimere jeres rejsepolitik og drage fordel af disse data i jeres forhandlinger med leverandører.

"Med Egencia lykkes tingene for mig, fordi de giver mig alle de nødvendige data lige ved hånden, så jeg kan udføre mit arbejde. Det er uanset, om det er i forhold til sikkerhedsforpligtelse, at bruge vores midler rigtigt eller et værktøj, der hjælper mine medarbejdere med at komme fra A til B og ud til en kunde, der skaber vækst i vores virksomhed."

Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel hos Splunk.

Download vores tjekliste over besparelser på erhvervsrejser for at se, om I går glip af vigtige besparelsesmuligheder og finde ud af, hvorfor et omfattende transportudbud bare er én måde at spare penge på, når det kommer til erhvervsrejser.

*Tal for regnskabsåret 2019

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.