Sådan blev vi en teknologiførende erhvervsrejsebureau

Posted: 13 March 2019
Topics: Blog
Myth-busting_Competitive-response-al-blog.jpg
Sådan blev Egencia en teknologiførende erhvervsrejsebureau
I græsk mytologi sprang den fuldvoksne gudinde Athene ud af panden på sin far, Zeus. Athene havde ingen barndom og dukkede op på Olympen som voksen. Derfor er Athene den ultimative myte om succes. Succes giver indtryk af at være noget forudbestemt eller umiddelbart indtræffende. Men det er sjældent tilfældet. Succes er noget, der arbejdes for, ofte gennem længere tids vedholdenhed. Hvad skal der til for at blive teknologiførende i en konkurrencepræget branche som erhvervsrejsebranchen? Som min sydafrikanske landsmand Elon Musk siger: "Hvis du går ind på et område, hvor der allerede er en markedsplads med store, etablerede konkurrenter, så skal dit produkt eller din service være meget bedre end deres. Det er ikke nok, at det er lidt bedre, for hvis du ser det fra forbrugernes synspunkt, vil de altid købe det mærke, de har tillid til, medmindre der er en mærkbar forskel". Denne tankegang ligger til grund for vores vision og vores daglige arbejde. Vi er ikke som Athene. Egencia sprang ikke ud af panden på vores moderselskab, Expedia Group, som fuldvoksen. Når du ser på vores resultater, bemærker du måske ikke den indsats, der ligger bag.
Så ofte opdaterer vi vores teknologi
Det kommer muligvis som en overraskelse, at vi opdaterer vores erhvervsrejseplatform over 150 gange om måneden. For to uger siden lancerede vi eksempelvis Egencias Hotel Conversations. Hotel Conversations er det første værktøj i erhvervsrejsebranchen, som gør det muligt at have tovejskommunikation mellem erhvervsrejsende og hotelejere. Samme opdatering omfattede også Egencias fly- og hotelpakkerejser. Denne funktion, som er unik for Egencia, øger besparelsen for virksomheder, hvor der reserveres både fly og hotel til samme rejse. Inden for det sidste år har vi også udviklet og lanceret:
Så ofte opdaterer vi vores app
Hvis Zeus var en af vores app-udviklere, ville han fluks bede om at få en meget stærk hovedpinepille. Vi har opdateret vores app mindst 24 gange inden for det seneste år. Nogle af de sidste nye højdepunkter omfatter:
  • Adgang med single sign-on, så brugerne sparer tid, når de logger på app'en.
  • Sikkerhed for de rejsende: Rejseansvarlige kan monitorere og spore medarbejderne verden over i tilfælde af nødsituationer.
  • Det er almindeligt, at erhvervsrejsende er nødt til at ændre deres rejseplaner og ofte i sidste øjeblik. Det er noget af en udfordring, hvis de ikke har adgang til en bærbar computer. Egencias app gør det nemt at ændre dine fly-, hotel-, bil- og togreservationer.
Sådan finder vi leverandører i hele verden
Zeus havde sin tordenkile. Den var selvfølgelig sej og imponerende, men Athene var gudinde for visdom og håndværk. Hun forlod sig ikke kun på sin fars styrke. Vi har også en forælder, nemlig Expedia Group, og vi får vores leverandører fra kilder, som også omfatter Expedia Group – men går langt derudover. Vi finder leverandører mange forskellige steder, og vi har omhyggeligt samlet et netværk af globale distributionssystemer, oversigter over lavprisindhold, togudbydere og et svimlende antal platforme med hotelværelser. Det gør vi, fordi vores kunder kræver valgmuligheder. De ønsker lokalt, relevant indhold. Der er ganske enkelt ikke én samlet platform, som kan tilbyde dette på tværs af lande og alle mulige rejseformer. I inspirerer os til at gøre endnu mere.
Sådan skaffer vi aftaler og foretrukne priser
En stor del af vores arbejde omfatter at skaffe aftaler, der passer til erhvervsrejsende. Det er alletiders at have et stort udvalg af hoteller, men når det handler om erhvervsrejsende, er det vigtigt at kunne tilbyde relevante, foretrukne priser og gennemsigtighed i forhold til overholdelse af rejsepolitikken. Vi har et udvalg af over 200.000 hoteller og tilbyder Egencia Preferred-priser på over 17.000 af disse med faciliteter som morgenmad, wi-fi og parkering, der alle er forhandlet eksklusivt med henblik på erhvervsrejsende. Vi kårer også Egencia®s 100 mest foretrukne hoteller til erhvervsrejsende – en årlig liste, der belønner de hoteller med den bedste kundeservice verden over. Foruden hoteller har vi brugt de sidste 20 år på at dyrke forholdet til vores leverandører, så vi kan dække hele rejseoplevelsen. Vores leverandører dækker mere end 30.000 byer i over 200 lande.
Specialiserede erhvervsrejsekonsulenter, der har fokus på jeres succes
Zeus og Athene var ganske vist almægtige i antikken, men jeg ved med sikkerhed, at ingen af dem nogensinde fik behov for at reservere en ny flyrejse midt om natten i weekenden i et fremmed land. Det er et moderne problem, og det er et, vi løser for dig. Det klarer Egencias rejsekonsulenter, og vi har mere end 2.600 af dem. Vores konsulenter arbejder for, at du får en god erhvervsrejse. Som del af en rejsekoncern, der har erfaring med ferie- og erhvervsrejser, er vi meget opmærksomme på forskellene mellem de behov, du har, når du rejser med dit arbejde, og når du rejser på ferie. Se, hvad vores rejsekonsulenter siger om at arbejde med erhvervsrejser. Eller se en virtuel præsentation med vores rejsekonsulenter fra hele kloden. Som du kan se, er succes inden for erhvervsrejser ikke noget, der blot sker. Vi er ikke kommet til verden som fuldvoksne. Det har krævet masser af hårdt arbejde at gøre Egencia til en global teknologiførende ,erhvervsrejsebureau og det kræver en kontinuerlig indsats. Vi fortsætter med at forbedre os hver eneste dag. Se selv på www.egencia.dk.

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.