Skip to main content

Spar tid med enklere administration af profiler

3 min
Posted: 05 November 2018
Topics: Blog
2018-simpler-profile-management-egencia.jpg

Behandling af de rejsendes profildata er ofte en af de mest administrationstunge opgaver i rejseløsningen. Hvis du som rejseansvarlig har problemer med at finde og organisere data i forbindelse med nye brugere eller komplekse HR feeds, er der lys for enden af tunnellen – Egencias selvbetjeningsløsning til administration af profiler gør dig i stand til at oprette, opdatere og slette mange profiler ad gangen direkte på Egencias bookingplatform.

Profilen som eneste datakilde

Uanset reservationsformen (online, offline eller via appen) har alle Egencias brugere en profil, der indeholder alt: personlige oplysninger, pasoplysninger, virksomhedens rejsepolitik, godkender, loyalitetskort og rejsepræferencer.

  • Hvis jeres rejsende har brug for hjælp, får de personlig service. Egencias avancerede software til telefon- og servicecentre betyder, at vi kan identificere rejsende, så snart de ringer til os.  Det samme gælder, når de er på farten. Hvis den rejsendes profil er opdateret med telefonnummer, kan rejsekonsulenten identificere personen med det samme, og vedkommende behøver ikke sidde klar med sikkerhedsspørgsmål eller rejseplansnummer.
  • Rejsende kan også spare tid, eftersom vores rejsekonsulenter kender alle deres præferencer og har adgang til deres rejser samt virksomhedens politik og godkendelsesproces – og automatisk kan bruge det hele ved reservationer.
  • Jeres rejsebestillere kan også drage fordel af en samlet brugerprofil, da det er hurtigt at finde en rejse, rejsebestilleren har bestilt til en rejsende online eller i Egencias app, når den rejsende er på farten.

Kernen i integration

Hvordan gør du det nemmere for jeres rejsende at reservere på tværs af alle enheder og samtidig sikre, at reservationen er i overensstemmelse med virksomhedens rejsepolitik, godkendelsesprocessen og de rejsendes præferencer? Hvordan kan du være sikker på, at jeres erhvervsrejsebureau kan levere de samme oplysninger på tværs af alle reservationskanaler? Svaret er en helt integreret løsning, som også omfatter synkronisering med det globale distributionssystem. Desværre tilbyder de fleste erhvervsrejsebureauer og online reservationsværktøjer i dag ikke en samlet profil, men derimod en løsning, som består af mange forskellige systemer og aktører.  Vil du vide mere om "det digitale erhvervsrejsebureau"? Læs Michael Gulmanns seneste artikel, og se videoen fra hans deltagelse på GBTA-konferencen for at få mere at vide!

Enkel selvbetjening

Når først rejseløsningen er lanceret, hvor let er det så at administrere nye brugere eller ændringer i løsningen? Hos Egencia er det ikke nødvendigt at oprette dyre eller komplekse HR feeds. Med vores værktøj til masseadministration af data kan du oprette, opdatere og slette profiler på få minutter.  Dette værktøj er inkluderet som standard for alle kunder. Det betyder, at du som rejseansvarlig kan slippe for at udføre kedelige administrationsopgaver og fokusere mere på de betydningsfulde aspekter af rejseløsningen. Du får indsigt i jeres rejsendes profildata og adgang til effektive værktøjer, som kan spare dig tid. Se denne video for at få et hurtigt overblik over alle de integrerede online og offline værktøjer til administration af rejser, som vi har udviklet for at gøre livet lettere for dig.

Kender du nogen værktøjer til profiladministration, som er fuldt integrerede og har mulighed for online selvbetjening? Det gør vi! Kontakt jeres Account Manager for at lære mere om disse værktøjer, eller klik her for at anmode om en demo af hele Egencias løsning

Was this content helpful?
0