Skip to main content

Administration af erhvervsrejser: Hvad er det?

What is corporate travel management?

5 min
Posted: 01 July 2020
what-is-corporate-travel-management.jpg

Uanset hvilken branche, du arbejder inden for, kræver alle aspekter af virksomheden planlægning, organisering og analyse. Et af disse aspekter er erhvervsrejser – og de indebærer langt mere end reservationer. En vellykket erhvervsrejseløsning omfatter mange ting, fra logistik og forbrug til sporing af rejsende og overblik over rejseudgifter.

Der er mange fordele ved at indføre en administreret erhvervsrejseløsning. Ud over at spore og administrere jeres rejseudgifter kan en velfungerende rejseløsning også hjælpe jer med at sørge for jeres rejsendes sikkerhed og give dem personlige rejsemuligheder samt muligheden for selv at reservere og opdatere deres rejser ved computeren eller på farten i mobilappen. En rejseløsning bør også forsyne jer med den nødvendige teknologi til dataindsigt, så I kan optimere jeres rejseløsning og dermed øge overholdelse af rejsepolitikken, finde nye besparelsesmuligheder, spare tid og meget mere.

Hvad er fordelene ved en administreret erhvervsrejseløsning?

Virksomheder i alle størrelser har gavn af en rejseløsning. En voksende virksomhed har brug for et erhvervsrejsebureau, der kan understøtte erhvervsrejseløsningen, så virksomheden kan opskalere og udvikle sig. En større, global virksomhed har brug for en løsning til administration af erhvervsrejser, som kan tilpasses hver region, hvor virksomheden driver forretning, så de lokale krav og rejsemuligheder er centraliserede og nemme at finde. Det betyder også, at hvert område kan analyseres i forhold til overholdelse af rejsepolitikken, omkostninger, prislofter m.m.

Hos Egencia hjælper vi rejseansvarlige på flere måder, blandt andet med følgende:

  • Værktøjer til at oprette en rejsepolitik, der opfylder virksomhedens mål for investeringsafkast ved at monitorere og forudse rejseudgifter. En velfungerende rejsepolitik hjælper jer også med at øge overholdelsen af samme, hvilket reducerer omkostningerne.
  • Besparelsesmuligheder på 35.000 hoteller med Egencia Preferred-priser. Tilbud i sidste øjeblik kun på mobilen, som kan spare jer op til 70%, samt adgang til et omfattende rejseudbud for at finde de muligheder, der passer til jeres rejsebudget.
  • Optimeret rapportering fra Egencia Analytics Studio for at opnå flere besparelser. Oversigten til benchmarking giver jer mulighed for at sammenligne jeres virksomhed med andre lignende virksomheder og bruge disse data til at forhandle jer frem til bedre priser på hoteller og flybilletter.
  • Oversigterne med datavisualisering gør det nemmere at hente rapporter over jeres mest rejste ruterefter enkeltpersoner eller grupper, finde jeres CO2-aftryk og forstå omfanget af globale rejsesituationer som COVID-19.

Har I brug for hjælp til at opbygge en rejsepolitik? Brug vores gratis guide.

Hvordan hjælper software til rejseadministration og teknologi?

Når det kommer til administration af rejser, har teknologi stor betydning. Dette gælder i lige så høj grad på arbejdspladsen som i privatlivet. Det bør være lige så nemt at reservere en erhvervsrejse som at reservere en ferie. Det forstår vi – Egencia var den oprindelige pioner inden for digitale erhvervsrejser. Vi har selv udviklet og ejer den teknologi, vi bruger til administration af erhvervsrejser, hvilket giver os mulighed for at forny os hurtigt og levere en komplet rejseoplevelse fra start til slut, som glæder både rejsende og rejseansvarlige.

Egencia giver jer alt, hvad I har brug for til at oprette og administrere en vellykket erhvervsrejseløsning. Administrer de rejsendes profiler, betalingsmuligheder og rejsepolitikker helt enkelt, eller brug værktøjer til risikostyring såsom Egencias sporing af rejsende, der hjælper jer med at finde jeres erhvervsrejsende i nødsituationer. Når alt er samlet på ét sted, er det også nemmere at reservere og godkende rejser. Der er ikke behov for flere forskellige online reservationsværktøjer eller komplicerede godkendelsesprocesser. Det er desuden muligt at reservere, opdatere rejsepolitikken og godkende rejser hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Rejsende på farten modtager varsler i realtid, hvis der sker noget, som potentielt kan påvirke deres rejse. Hvis de har brug for hjælp, kan de bruge Egencias Hjælp-funktion og blive ringet op inden for få minutter. Vores erfarne rejsekonsulenter anvender samme værktøjer som rejsende og rejsebestillere, så de kan se den rejsendes komplette rejseplan, løse eventuelle problemer og få den rejsende tilbage på farten hurtigst muligt. Disse specialister yder support døgnet rundt, hele året, både online og offline.

Hvilken rolle spiller rejsedata?

Vores teknologi drives af et væld af erhvervsrejsedata. Maskinlæring bruger det, vi ved om erhvervsrejsepolitikker, reservationshistorikker, præferencer i forhold til overnatningssteder, standarder inden for rejsebranchen og en lang række andre oplysninger til at levere gode og relevante rejsemuligheder. Rejsende kan se muligheder i overensstemmelse med rejsepolitikken øverst i søgeresultaterne, hvilket gør det nemmere at overholde rejsepolitikken, skaber større tilfredshed blandt de rejsende og holder rejseudgifterne under kontrol.

Egencia kan levere samme udvalg og priser, som jeres rejsende normalt ville finde på Hotels.com, samt særlige firmapriser. Egencia Preferred-priser giver jeres rejsende mere for pengene i forhold til flyrejser og hoteller takket være eksklusive priser, der ikke er tilgængelige hos andre erhvervsrejseudbydere og omfatter faciliteter og tjenester som fleksibel afbestilling, morgenmad og Wi-Fi.

Administration af erhvervsrejser fra Egencia

Rejseadministration bør hjælpe jer med at opnå større effektivitet i jeres rejseløsning, spare jer tid og penge, tage hånd om jeres rejsende, give jer kundeservice døgnet rundt og forsyne jer med brugbare data.

Hos Egencia er vi der altid for vores kunder, lige fra implementering til håndtering af rejseforstyrrelser. Find ud af, hvordan Egencias erhvervsrejseekspertise kan hjælpe jer med at skabe en vellykket rejseløsning.

Var denne side nyttig?
0

Looking for better business travel solutions? Get in touch with our team.