Skip to main content

Todd Scales om at arbejde hos Egencia

2 min
Posted: 24 September 2021
Todd Scales  – Director, Technology - Mobile Apps – at Egencia

Todd Scales
Egencia, Director, Technology (Mobile Apps)

Hvad kan du allerbedst lide ved dit job?

At inspirere medarbejdere til fortsat at lære og se dem udvikle sig til gode samarbejdspartnere og ledere.

Hvad har været dit stolteste øjeblik hos Egencia indtil videre?

Hver gang jeg hører nogen sige: "Jeg elsker det her team" eller "det her team er fantastisk", fordi jeg ved, at det skyldes, at vi har ansat gode medarbejdere, som arbejder hårdt og virkelig holder af hinanden.

Hvad gør Egencia til et godt sted at arbejde?

Medarbejderne. Lige fra teknologi- og produktudvikling til salg, Account Management og marketing. Vi er allesammen glade for at arbejde sammen og tillader ikke, at der udvikler sig "siloer". Vi deler og udforsker altid nye og innovative måder at få tingene til at lykkes på.

Hvorfor vil du anbefale at blive en del af dit team?

Vi har nogle fantastiske tekniske mentorer, der sætter en ære i at udvikle talent hos andre.  Tankegangen er ikke "mig selv først" – tværtimod! Vi motiverer hinanden til at udvide vores horisont og påtage os nye projekter for at udvikle færdigheder og erfaring.

Hvilket råd vil du give ansøgere, der gerne vil arbejde hos Egencia?

Tillæg dig en tankegang med fokus på udvikling, og oplev alle de fantastiske steder, det fører dig hen. Sørg for altid at lære nyt, og efterhånden som du får mere erfaring, viden og flere færdigheder, så del det med andre.

Hvad brænder du mest for?

At hjælpe andre og mit lokalsamfund. Hos Egencia har jeg haft en række muligheder for ikke bare at hjælpe mit team, men også at fremme frivilligt arbejde hos andre. Vi har bogstaveligt talt trukket fly til fordel for idrætsorganisationen Special Olympics, samlet skrald fra kajak på floder, hjulpet hjemløse og utallige andre aktiviteter.


Er du klar til at transformere rejseteknologien?

Vi er banebrydende. Vi er løsningsorienterede. Vi forstår mennesker. Bliv en del af en engageret, global familie, som nyder godt af fordelene ved fleksible arbejdstider, godtgørelse for rejser, kompensation for sundhedsfremmende tiltag og aktiviteter, sundhedsforsikring og meget mere.

Bliv en del af os.

Was this content helpful?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.