Skip to main content

Youssef Attalla om at arbejde hos Egencia

3 min
Posted: 24 September 2021
Youssef Attalla – Director, Technology - Mobile Team – at Egencia

Youssef Attalla
Egencia, Director, Technology (Mobile Team)

Hvad kan du allerbedst lide ved dit job?

At jeg hele tiden lærer noget nyt, og de nye udfordringer, der bliver sendt i min retning. Det at flytte fra ferieområdet til erhvervsområdet inden for rejser har vist mig, hvor vidtstrakt og indholdsrig rejsebranchen er. Jeg rejser selv meget og arbejder derfor hver dag på at løse problemer, som jeg personligt kan forholde mig til. Og det gør oplevelsen endnu bedre at arbejde sammen med en gruppe dygtige, ydmyge og motiverede mennesker, som jeg nu anser for at være min familie, ikke bare kollegaer.

Hvad har været dit stolteste øjeblik hos Egencia indtil videre?

Mit stolteste øjeblik er at have lykkedes med at overvinde alle de coronarelaterede udfordringer og usikkerheder. At kunne levere en række funktioner af kritisk betydning med vanskelige deadlines, så brugerne kunne finde vej gennem alle rejseforstyrrelserne. At kunne levere rejsevarsler, selvbetjent afbestilling, tilgodehavender fra flyselskaber, chatfunktioner og meget mere. Alt sammen uden mulighed for at mødes fysisk for at brainstorme eller samarbejde ved hjælp af whiteboard om løsninger eller arkitektur. Det har vist mig, hvor stærkt et team og en virksomhed vi er.

Hvad gør Egencia til et godt sted at arbejde?

At mine personlige værdier stemmer overens med Egencias værdier. Som for eksempel fremme af inklusion og mangfoldighed, muligheder for frivilligt arbejde og at virksomheden matcher medarbejdernes donationer. Jeg vil også sige, at det er kombinationen af hele tiden at lære noget nyt og de spændende problemer, vi arbejder på.

Hvorfor vil du anbefale at blive en del af dit team?

Udover den gode teamdynamik og de dygtige medarbejdere i teamet håber jeg, at mobilteamet er det perfekte sted at udvikle både dyb og bred viden. Eftersom vi ejer vores egne tjenester, kommer medarbejderne til at arbejde med alle dele af teknologistakken, hele vejen til de brugervendte interaktioner med brugergrænseflade og brugeroplevelse. Mobilappen indeholder alle vores produkter og alle nødvendige funktioner både før og efter reservation. På den måde får medarbejderne kendskab til alle områder og kan arbejde sammen med stort set alle teams i virksomheden.

Hvilket råd vil du give ansøgere, der gerne vil arbejde hos Egencia?

Mit råd er, at de skal være sultne efter at lære. Selvom de grundlæggende og tekniske færdigheder er vigtige, er det erfaringen og udviklingen på arbejdspladsen, der gør, at Egencia skiller sig ud. Gå efter udfordrende opgaver, som du måske ikke er tryg ved at arbejde med. Skab relationer med andre teammedlemmer, og vær nysgerrig på, hvad andre teams arbejder på. Alle her er villige til at hjælpe og fungere som mentor for nye medarbejdere, og som nyansat må du aldrig være tilbageholdende med at stille spørgsmål eller bede om hjælp.


Er du klar til at transformere rejseteknologien?

Vi er banebrydende. Vi er løsningsorienterede. Vi forstår mennesker.  Bliv en del af en engageret, global familie, som nyder godt af fordelene ved fleksible arbejdstider, godtgørelse for rejser, kompensation for sundhedsfremmende tiltag og aktiviteter, sundhedsforsikring og meget mere.

Bliv en del af os.

Was this content helpful?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.